SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO + FOTO Imagini tari! Garbine Muguruza, vacanță în România: „Is this, is this the life”

Garbine Muguruza a ales să se relaxeze preț de câteva zile în România / Sursă foto: Instagram Garbine Muguruza +4   FOTO
Garbine Muguruza a ales să se relaxeze preț de câteva zile în România / Sursă foto: Instagram Garbine Muguruza

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 14:54 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 22:56

Eliminată de la Wimbledon de Ons Jabeur, Garbine Muguruza (27 de ani, 12 WTA) a ales să se relaxeze preț de câteva zile în România. 

Sportiva din Spania, campioană la Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017, a publicat pe contul său de InstagramStory câteva imagini surprinse în România. Iberica, fost lider mondial, a vizitat zona Transilvaniei, iar mai apoi a fost surprinsă la Peștera Dâmbovicioara. 

Muguruza s-a filmat în timp ce fredona refrenul „Is this, is this the life” al melodiei „Undeva în Balcani”, piesă lansată de rapper-ul Puya în urmă cu 12 ani.

+20 FOTO

Muguruza, eliminată de la Wimbledon de Ons Jabeur

Tunisianca Ons Jabeur (24 WTA) a învins-o pe Garbine Muguruza (12 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-2 și s-a calificat în optimile de finală de la Wimbledon. Iberica n-a avut prea multe șanse în fața jucătoarei din Tunisia. 

Jabeur, jucătoare cu un arsenal variat, un forehand spectaculos, dese apariții la fileu și multe „scurte”, a cedat primul set împotriva lui Garbine Muguruza, dublă câștigătoare de Grand Slam (Wimbledon 2017 și Roland Garros 2016).

+20 FOTO

Muguruza, pasionată de călătorii, mâncare bună și dans

Deținătoare a două Grand Slamuri (Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017), jucătoarea din Spania spune că, în perioada în care nu ține o dietă pentru turneele la care participă, mănâncă absolut orice își dorește, fiindcă îi place să mănânce și nu se poate abține: 

„Sunt strictă înainte de competiții, dar în restul anului mănânc ce vreau. Nu doar hamburgeri, ci paste, pește, cartofi. Îmi place să aleg bine momentele”.

„Îmi plac produsele de patiserie, dulciurile, paella. Mă ajută să am momente frumoase. Dacă aș sta acasă mâncând în fiecare zi fulgi de ovăz ar fi un dezastru, mi s-ar lua și aș ajunge să devorez 37 de gogoși, 27 de pizza. Sunt două chestii pe care nu le consum aproape niciodată: fast-food și băuturi răcoritoare. 

Am renunțat să le mai consum la un moment dat și acum nu le mai suport. Am ajuns la concluzia că sunt porcării și am renunțat”, a explicat în trecut Garbine Muguruza. 

Imagini tari! Garbine Muguruza, vacanță în România: „Is this, is this the life”
Garbine Muguruza, una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din circuitul WTA

România atrage: Tomas Berdych, impresionat de Transfăgărășan

În toamna lui 2019, un alt sportiv cunoscut, cehul Tomas Berdych, a vizitat România și s-a declarat încântat de excursia pe Transfăgărășan

Fost număr 4 ATP în luna mai a anului 2015, sportivul ceh a vizitat celebrul drum din România la recomandarea jurnalistului britanic Jeremy Clarkson și a ținut să îi transmită pe rețelele sociale părerea sa despre ceea ce a găsit aici. 

„Jeremy Clarkson, ai avut dreptate! E cel mai tare drum din lume!”, a scris Berdych pe Instagram.

Citește și alte știri din tenis: 

Uitați de Monfils și Svitolina! Cuplul momentului în tenis: ambii sunt în „sferturi” la Wimbledon

John McEnroe, în mijlocul unei controverse din cauza comentariilor făcute la adresa Emmei Răducanu: „E beat?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
senin
senin  •  11 Iulie 2021, 09:41

Întotdeauna mi-a plăcut ținuta ei Imperiala pe terenul de tenis, nu știu dacă și în privat este la fel de distanta

ovidiu1
ovidiu1  •  07 Iulie 2021, 17:46

Avem o epidemie de obezitate printre copiii foarte bine ce a spus Garbine despre fastfood si carbogazoase.Bravo.Hai Ronaldo

sibman
sibman  •  07 Iulie 2021, 09:47
Postat de dubluv pe 07 Iulie 2021, 06:42

cand era copil, Muguruza a participat la foarte multe competitii de tenis in Romania. Nu se anunta pe atunci jucatoarea valoroasa de astazi.

Mai pe romaneste, era ciuca batailor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close