SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

„Gata cu tenisul?” » Fanii Camilei Giorgi, contrariați de ultima imagine sexy postată de jucătoare

Camila Giorgi (28 de ani, 76 WTA) continuă seria pictorialelor provocatoare. Fanii italieni nu sunt încântanți și îi cer să acorde mai multă atenție tenisului. +30   FOTO
Camila Giorgi (28 de ani, 76 WTA) continuă seria pictorialelor provocatoare. Fanii italieni nu sunt încântanți și îi cer să acorde mai multă atenție tenisului.

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 19:29 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 21:29

Camila Giorgi (28 de ani, 76 WTA) continuă seria pictorialelor provocatoare. Fanii italieni nu sunt încântați și îi cer să acorde mai multă atenție tenisului. 

În ultimele două săptămâni, Camila Giorgi a participat la mai multe pictoriale. A postat imagini în lenjerie intimă pe Instagram, dar părerile au fost împărțite. Tenisul e unul dintre cele mai populare sporturi din Italia, așa că fanii din Peninsulă așteaptă altceva de la cea mai bună jucătoare. 

+26 FOTO

Mesajele primite de Camila Giorgi

  • „Domnișoara a terminat cu tenisul. Am realizat asta din momentul în care a început să se dezbrace. Vom vedea în curând anunțul” 
  • „Gata cu tenisul?” 
  • „Racheta de tenis unde este? Întreb pentru un prieten” 
  • „De ce trebuie să pozezi așa?! Camila, ești superbă, dar chiar trebuie să pozezi așa? Cred că ar trebui să te concentrezi pe tenis”

Camila Giorgi, cea mai bună jucătoare a Italiei

Giorgi continuă să fie cea mai bine clasată jucătoare din italia, locul 76, dar e departe de a-și fi atins pontețialul. Camila era considerată o demnă continuatoare a unei generații de excepție, din care au făcut parte Roberta Vinci, Sara Errani și Flavia Pennetta. 

Giorgi a cucerit doar două titluri în carieră, iar cea mai bună clasare a fost locul 26, în toamna lui 2018. La turneele de Grand Slam, cea mai bună performanță a italiencei este un sfert de finală la Wimbledon, tot în anul 2018.

Citește și alte știri din tenis: 

Alexis Ohanian, atac grosolan la Ion Țiriac: „Fetița mea de 3 ani are mai multe Grand Slam-uri decât acest clovn”

Simona Halep anunță că se vaccinează anti-COVID: „Trebuie să încheiem pandemia”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
maddad
maddad  •  07 Ianuarie 2021, 06:48
Postat de soad pe 06 Ianuarie 2021, 16:46

mama cati frustrati exista pe pamantul asta, ce treaba au ce face fata, daca ea vrea sa fie model sa fie model.

Bravo! Si nu doar frustrati. Cred ca toti au probleme *** si sunt niste ***, ***, ***, ***, ***iar IQ-ul lor tinde spre zero. Un sportiv se antreneaza cateva ore pe zi. Are timp suficient si pentru poze sexy. Dar *** nu au capacitatea intelectuala de a pricepe ceva, in general vorbind.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  07 Ianuarie 2021, 05:00

OK. Hai sa vedem in timp, ce va face BIANCA din Canada....:)))))....asta e....se pare ca si ea a gasit....fericirea...

kordell
kordell  •  07 Ianuarie 2021, 00:07
Postat de Sandu Pintilie pe 05 Ianuarie 2021, 21:46

Fata castiga mai mult cu aceste poze decat cu tenisul! V-o puteti imagina pe Simona pozand astfel?!?

Mi-ai stricat seara :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează