SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Geniul care i-a pregătit pe Agassi şi Serena este încântat de Simona! Ce a scris după meciul de azi-noapte

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 11:18

Serena Williams şi Simona Halep au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest an, în sferturile de la US Open. 

Simona Halep a pierdut greu în faţa Serenei Williams, scor 2-6, 6-4, 3-6, în sferturile turneului de la US Open, după ce a avut o prestaţie foarte bună. Românca a fost prima jucătoare care câştigă un set în faţa Serenei la această ediţie a turneului american şi a fost extrem de apreciată pentru prestaţia ei.

Nick Bollettieri, unul dintre cele mai mari nume din tenisul mondial, a lăudat-o pe Simona şi a spus că aceasta va avea şansa de a câştiga un turneu de Grand Slam.

"Felicitări pentru Simona Halep, Darren Cahill şi echipei lor. Foarte bună prestaţia de la US Open. Mai mult ca sigur veţi avea ocazia de a câştiga turnee de Grand Slam", a scris pe Twitter Nick Bollettieri, antrenorul care i-a pregătit pe Andre Andre Agassi, Maria Șarapova, Jim Courier, Jelena Jankovici, Sabine Lisicki sau Venus și Serena Williams.

Citeşte şi: Halep simte că a ratat o mare şansă » Primele declarații după înfrângerea cu Williams: "A fost cel mai bun meci făcut împotriva ei!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
tihi
tihi  •  08 Septembrie 2016, 15:51

Halep a fost o adversara pe masura Serenei doar in setul doi,in rest fara replica.Dupa ce Serena a lasat-o mai moale in setul doi,pe baza celor constatate in setul 1 sin in primul game din setul doi,Halep a reinviat,dar meciul a continuat in setul 3 in superioritatea tehnico-tactica si fizico-psihica a Serenei.Americanca este o mare campioana, doborand recorduri dupa recorduri,fara adversare momentan in ciuda varstei ei.Dupa meci nu sa vazut altceva decat urmele negre lasate pe sinteticul verde al arenei de racheta Simonei cu care a dat de cateva ori de pamant! 2-1 meritat,cu clare si reale diferente in favoarea Serenei W.

spotfan
spotfan  •  08 Septembrie 2016, 20:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

in schimb tu esti pierdut din nastere

spotfan
spotfan  •  08 Septembrie 2016, 19:48
Postat de andrei.33 pe 08 Septembrie 2016, 14:42

Vorba vine partida stransa cand doua seturi se termina 6-2 6-3.

6-2 = 2 breakuri, deci unul mai mult decat minimul necesar 6-3 = 1 break, mai strans nu se poate decat daca se ajunge in tiebreak...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează