SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

VIDEO Gest de mare campion al lui Nadal » Ce a făcut după primul meci al anului

Rafa Nadsl
Foto: Imago
Rafa Nadsl Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 13:00 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 17:20

Rafael Nadal (35 de ani, 6 ATP) a avut un gest de mare campion la adresa fanilor după victoria de la Melbourne, unde participă la turneul ATP 250.

La finalul partidei de dublu, pe care spaniolul a câștigat-o alături de Jaume Munar, în faţa cuplului argentinian Sebastian Baez/Tomas Martin Etcheverry, scor 6–3, 3–6, 10–4, Nadal a petrecut o lungă perioadă de timp cerându-le scuze fanilor.

Motivul? Acesta nu a putut semna autografe după partidă, fiind nevoit să respecte cu strictețe regulile impuse de organizatorii australieni.

Nadal s-a dus lângă fani și le-a cerut scuze în repetate rânduri pentru că nu a putut să le îndeplinească dorința.

Pentru Nadal a fost primul meci al anului. Pentru spaniol urmează acum meciul de dublu din „optimi” împotriva cuplului Golubev / Shigor. De asemenea, acesta va începe și competiția la simplu, acolo unde va da peste lituanianul Berankis (104 ATP)

Djokovic, „săgeți” către Federer și Nadal: „De asta îi aprecizez pe Medvedev și Zverev! Nu îmi plac oamenii care se cred perfecți”

Novak Djokovic a fost desemnat „Sportivul anului 2021” în ancheta L'Equipe și a oferit un interviu de amploare. Sârbul a oferit mai multe declarații controversate.

În tentativa de a explica relația specială pe care o are cu Zverev și Medvedev, marii rivali din 2021, acesta a lansat și niște „săgeți” care par trimise către Roger Federer și Rafael Nadal.

„Medvedev nu este întotdeauna corect din punct de vedere politic. Așa sunt și eu! Avem acest lucru în comun. E un fapt adevărat și în cazul lui Zverev, are aceeași abordare. Putem vorbi despre o atitudine rebelă, dar este mai mult de atât. Vrem să rămânem autentici, să nu ne abatem de la principiile noastre. 

Când comitem o greșeală, ridicăm mâna și ne-o asumăm. Puteți să ne criticați, nu suntem perfecți. Știm, dar învățăm din asta. Nu îmi plac oamenii care își cosmetizează imaginea, care vor să pară perfecți atât pe teren, cât și în afara lui. Acest lucru este imposibil”, a spus Djokovic, conform L'Equipe.

De asta îi apreciez pe Zverev și Medvedev. Pe lângă faptul că sunt niște jucători incredibili. Am avut câteva dispute, dar mereu le-am încheiat glumin. Iubesc asta! E rivalitatea NextGen: Zverev, Djokovic, Medvedev.

-Novak Djokovic

Citește alte știri din tenis:

Mesajul ministrului de Interne din Australia pentru Novak Djokovic: „Nimeni nu va beneficia de tratament special”

Naomi Osaka, revenire pe teren după aproape patru luni » Ce a spus japoneza după victoria cu Alize Cornet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează