SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN ROMA

Glezna dureroasă » Halep află azi dacă accidentarea ei e gravă: ”Nu îmi place să renunț”

Momentul căzăturii de după ce și-a răsucit glezna, Simona palpează locul dureros // FOTO Guliver/GettyImages +2   FOTO
Momentul căzăturii de după ce și-a răsucit glezna, Simona palpează locul dureros // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2017 00:00

Numărul 4 mondial va face azi investigații medicale acasă, dar speră să nu fie ceva foarte grav.

Finalista de la Roma a venit la conferința de presă de ieri cu o pungă mare cu gheață pe glezna dreaptă. Cea la care s-a accidentat în timpul meciului și care a sâcâit-o până la final.

Simona a explicat că a fost "destul de dificil acolo, în primul set. Dar se întâmplă, asta este situația". Lucrurile s-au complicat apoi.

"La 3-5 în setul al doilea, când m-am deplasat pentru un forehand inside-out, am simțit din nou durerea, de aceea am chemat trainerul să mă bandajeze, pentru ca lucrurile să nu se agraveze.

Nu-mi place să renunț, să abandonez în timpul meciurilor, am încercat să câștig setul al doilea, nu s-a putut, apoi a devenit prea greu ca să răzbesc. Așa că mi-am spus că e mai bine să mă calmez", a spus ea.

Întrebată dacă accidentarea e îngrijorătoare în perspectiva Roland Garros-ului, Halep a apreciat situația comparativ cu alte dăți, când a mai avut probleme, dar la glezna stângă.

"Cred că o săptămână e suficientă pentru a-mi reveni. Trebuie să fac însă un RMN, ca să vedem despre ce e vorba. Voi merge acasă pentru asta, luni voi ști. Nu simt că e ceva foarte grav, deși durerea încă nu a dispărut.

O să iau un pic de pauză, luni sigur nu voi pune mâna pe rachetă, marți – să vedem, depinde de picior, mă voi revigora din toate punctele de vedere și apoi o voi lua de la capăt", a conchis ea.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
787289904705560
Constantin Andrei  •  22 Mai 2017, 13:42

ghinion curat ghinion. capul sus Simona va veni si ziua ta, sa le faci in ciuda dusmanilor

gizeh
gizeh  •  22 Mai 2017, 09:41

Muncești ... muncești ... și pierzi într-o secună! Cât ghinion să ai? Niște protecții la gleznă cum are Murray ,Bouchard purta într-un timp ... însă e posibil să și incomodeze...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează