SPORTURI  »  TENIS  »  ATP RIO

VIDEO Un jucător prezent la turneul ATP de la Rio i-a înfuriat pe brazilieni » Ce a putut să posteze pe rețelele de socializare

Kazahul Andrey Golubev (35 de ani), prezent la Rio de Janeiro pentru proba de dublu a turneului de 500 de puncte, i-a înfuriat pe localnici cu postările de pe rețelele de socializare.
Kazahul Andrey Golubev (35 de ani), prezent la Rio de Janeiro pentru proba de dublu a turneului de 500 de puncte, i-a înfuriat pe localnici cu postările de pe rețelele de socializare.

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 23:17 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 23:18

Kazahul Andrey Golubev (35 de ani), prezent la Rio de Janeiro pentru proba de dublu a turneului ATP programat săptămâna viitoare, i-a înfuriat pe localnici cu postările de pe rețelele de socializare.

Andrey Golubev și partenerul lui, Aleksandr Nedovyesov, joacă în această noapte în semifinalele calificărilor probei de dublu, împotriva brazilienilor Mateus Alves și Joao Fonseca. Înaintea debutului pe zgura din Rio, Golubev a stârnit multe controverse.

Andrey Golubev, reacții controversate în Brazilia

„Bine ați venit în Brazilia, țara care era complet liberă în timpul pandemiei, dar care acum cere mască în interiorul aeroportului și dovada vaccinării la intrare”, au fost primele detalii remarcate de Golubev în Rio. 

Cuvintele lui s-au rostogolit în presă, dar asta nu l-a oprit să meargă mai departe. 

Kazahul a continuat remarcile deranjante pentru gazde. A râs de Rocinha, una dintre cele mai mari favele din țară, situată în Sudul capitalei Rio. Într-un clip postat din camera de hotel, Golubev a scris: „Când crezi că ai o priveliște extraordinară, dar întorci capul la stânga...”.

Andrey Golubev este un jucător de tenis născut în Rusia. A reprezentat țara natală până în anul 2008, când a început să joace sub culorile Kazahstanului model urmat și de Elena Rybakina, campioana en-titre de la Wimbledon.

Golubev are un palmares un titlu ATP, iar cea mai bună clasare din carieră în proba de simplu a fost locul 33, în octombrie 2010.

Citește și alte știri din tenis: 

Meci nebun la Dubai » Românca de pe locul 831 WTA, revenire fantastică și victorie împotriva jucătoarei de pe poziția 63

Hidratare în sticlele-lingouri » Decizia luată de Novak Djokovic și motivul din spatele ei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  19 Februarie 2023, 16:34
Postat de Catalynn..__ pe 19 Februarie 2023, 10:42

Asta e diferența dintre un președinte adevărat și unul instalat de Soros și gașca lui in colaborare cu chinezii.

Cred ca ai ratat lunile in care brazilienii ardeau sute de cadavre ale oamenilor morti din cauza pamdiei. E frumos ca stim cu cate masuri judeci :)

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Februarie 2023, 11:48

...e parerea lui si trebuie respectata ...dar cenzorii gsp cauta motive sa ne cenzureze degeaba ...pentru opinii diferite de ale lor ...

Catalynn..__
Catalynn..__  •  19 Februarie 2023, 10:42

Asta e diferența dintre un președinte adevărat și unul instalat de Soros și gașca lui in colaborare cu chinezii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează