SPORTURI  »  TENIS  »  ADRIA TOUR

Grigor Dimitrov a scăpat de virus și așteaptă să revină la antrenamente

Grigor Dimitrov și Novak Djokovic într-un duel dintr-un meci de baschet la Zadar FOTO Adria Tour
Grigor Dimitrov și Novak Djokovic într-un duel dintr-un meci de baschet la Zadar FOTO Adria Tour

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 11:52 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 12:31

Bulgarul Grigor Dimitrov și-a anunțat fanii că s-a însănătoșit și că urmează să revină pe teren.

La 23 de zile după ce anunța că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, Grigor Dimitrov a comunicat pe contul său de Instagram că ultimul său test a fost negativ. „Medicul din Monaco mi-a dat vestea bună, mulțumesc pentru sprijinul din aceste săptămâni de carantină", a scris jucătorul bulgar în vârstă de 29 de ani. 

„Aștept ca în curând să pot reveni la antrenamente astfel încât să fiu pregătit pentru turneele de hard", a adăugat Grigor, primul dintre participanții la Adria Tour care a anunțat că are coronavirus. L-au urmat Borna Coric, Viktor Troicki, Novak Djokovic, dar și antrenorul Goran Ivanisevic. Nole, Borna și Viktor au revenit de zile bune pe terenuri, acolo unde se pregătesc pentru reluarea circuitului masculin, care va avea loc pe 14 august. 

Citește mai multe știri din tenis:

O câștigătoare de turneu de Mare Șlem a devenit mamă alături de partenera ei: „Acum nu mi-aș mai putea imagina viața fără ea"

Novak Djokovic, victima jocurilor politice din Serbia? Ce s-ar fi întâmplat de fapt la Adria Tour

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează