SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep a explicat motivele pentru care s-a retras: "Era riscant"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 15:34

Simona Halep a explicat de ce s-a retras înaintea meciului cu Natalia Vikhlyantseva (locul 115 WTA), din sferturile de finală ale turneului WTA de la Sankt Petersburg. 

Jucătoarea susține că are în continuare probleme la genunchi, motiv pentru care nu a putut juca la potențial maxim nici la Australian Open. 

"Sunt foarte dezamăgită că a trebuit să mă retrag din sferturile de finală, dar genunchiul meu nu este ok. După ultimul meci (n.r. contra Anei Konjuh) am resimțit dureri și am considerat că este riscant să continui. Orașul și turneul sunt frumoase și abia aștept să revin aici și sper să mă simt mai bine data viitoare când voi fi pe acest teren", a spus Halep pentru site-ul oficial turneului.

În optimile de finală,  Simona Halep a învins-o pe pe Ana Konjuh  (locul 39 WTA), în două seturi, 6-4/7-6.

Simona Halep face parte și din lotul României de Fed Cup, care va înfrunta Belgia la București în zilele de 11 și 12 februarie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  03 Februarie 2017, 17:55

Ieri sau alatăieri declarai că ești perfect sănătoasă !!!! Acum ai abandonat deoarece nu esti sănătoasă !!! Problema ta este următoarea ,, te-ai lansat ca o racheta și acum vei ateriza ca o balegă,, !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează