SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Nu-i de glumă cu Mouratoglou! Simona Halep, pusă serios la treabă în prima zi a colaborării

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) a efectuat primele antrenamente sub supravegherea lui Patrick Mouratoglou (51 de ani).
Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) a efectuat primele antrenamente sub supravegherea lui Patrick Mouratoglou (51 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 15:26 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 16:14

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) a efectuat primele antrenamente sub supravegherea lui Patrick Mouratoglou (51 de ani).

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat joi startul unui parteneriat interesant. Dubla campioană de Grand Slam este deja în Franța, la Academia din Biot. 

Patrick Mouratoglou, primul interviu ca antrenor al Simonei Halep: „Conexiunea a fost foarte rapidă! E o campioană!”
interviu
Patrick Mouratoglou, primul interviu ca antrenor al Simonei Halep: „Conexiunea a fost foarte rapidă! E o campioană!”

Simona Halep, antrenament sub comanda lui Patrick Mouratoglou

Halep a efectuat prima ședință sub comanda noului antrenor. Mouratoglou surpaveghează atent modul în care Simona execută un voleu de backhand. Cei doi se pregătesc pentru sezonul pe zgură, acolo unde românca are obiective mărețe. Bookmakerii o consideră a doua favorită la câștigarea Roland Garros. 

Imaginile au fost postate de Jacques Rupe, un tânăr jucător din Noua Zeelandă care se pregătește la Academia Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou: „Conexiunea a fost foarte rapidă! Simona e o campioană!”

Antrenorul francez a fost în ultimul deceniu aproape de Serena Williams, iar acum a acceptat colaborarea cu Simona Halep. Acesta a oferit primele reacții și este convins că jucătoarea româncă, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă. 

Obiectivul este ca atunci când se va retrage să poată spune că a făcut maximum. A fost #1, a câștigat turnee de Grand Slam. Nu e niciun motiv pentru care să nu poată face toate astea din nou. E o campioană. 

Își poate îmbunătăți jocul în multe aspecte și are încă foame de performanță. Asta e o bază fantastică pe care să construiești ceva egal sau chiar mai bun decât până acum. Nu ne vom seta limite. Vreau să îmbunătățesc fiecare detaliu, fizic, mental, tehnic, tactic. Deja am discutat pe multe teme, de la joc la fitness și antrenamente. Sunt multe lucruri care pot fi făcute mai bine și ea e concentrată pe asta.

- Patrick Mouratoglou

Citește și alte știri din tenis:

Sfatul direct al lui Chris Evert pentru „sensibila” Naomi Osaka: „Trebuie să facă asta”

Fostul număr 20 mondial a criticat invazia ordonată de Putin și se teme să revină în Rusia: „Asta se întâmplă când protestezi. Am plâns zile întregi”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
267890
267890  •  08 Aprilie 2022, 22:16

Eu spun ca nu-i de gluma cu Halep. Ramane de vazut cine pe cine antreneaza. Halep, cu sau fara antrenor, (chiar ma intreb de ce mai trebuia sa cheltuiască banii pe Muratoglu) tot ce stie ea face. Stie putine intr-adevar, dar ce stie e eficient. Sa nu fiu inteles gresit, nu sunt fan Halep. Chiar detest stilul ei de joc. ...dar nu are nevoie de Muratoglu. Nici Serena nu avea. Ma intreb daca dl Iuruc stie pe ce dă banii dna Halep.

dobrin
dobrin  •  08 Aprilie 2022, 19:37

Dupa nitel Bourbon se delecteaza cu niste Muraturoglu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează