SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT

Halep cade pe șase » Românca va fi depășită în clasamentul WTA de Azarenka

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 00:00

Simona Halep va ocupa începând de luni poziția a șasea în ierarhia mondială, în cădere un loc față de poziția pe care se afla la debutul turneului de la Miami.

Faptul că ea s-a oprit în sferturi de finală, iar Victoria Azarenka s-a calificat miercuri seară în semifinalele turneului de la Miami duce la rocada din clasament dintre ele.

De luni, Simona Halep intră în săptămâna cu numărul 115 petrecută în Top 10. Cele mai multe le-a adunat până acum pe poziția a treia, 53. Românca nu mai fusese până acum a șasea jucătoare a lumii.

Săptămâni petrecute în Top 10 de Simona Halep

Locul 10 4
Locul 7 3
Locul 5 14
Locul 4 6
Locul 3 53
Locul 2 34

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
atentu
atentu  •  02 Aprilie 2016, 10:58

Intr-adevar, ca sa-l citez pe un "ilustru jurnalist " GSP ( !?! ), Simona a avut sanse mari sa coboare in clasamentul WTA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează