SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BEIJING

Halep e gata de meciul din semifinale! Prima reacție după ce și-a demolat adversara în "sferturi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 11:38

Fără să forțeze, Simona Halep a învins-o clar pe Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1 și s-a calificat în premieră în semifinalele turneului de la Beijing. Astfel, românca a făcut încă un pas spre primul loc WTA. În penultimul act o va întâlni pe Jelena Ostapenko, cea care a învins-o în două seturi pe Sorana Cârstea, 6-4, 6-4.

Partida dintre Halep și Ostapenko se va juca sâmbătă, ora urmând să fie anunțată în cursul zilei de azi.

Românca a oferit prima reacție după acest succes și a explicat la ce se așteaptă de la următorul meci. 

"Cred că am jucat mult mai bine decât la Wuhan. Am schimbat tactica şi a funcţionat bine. Doar mi-am făcut jocul şi mi-am păstrat stilul, am fost foarte consistentă şi solidă în acelaşi timp.

Am început să am mai multă încredere în loviturile mele, în direcția pe care o imprim mingii. Cred că am servit foarte bine azi. Și înainte de meciul cu Șarapova m-am simțit mai încrezătoare. Mă simt tot mai bine pe teren și am dorința de a câștiga fiecare meci. 

În turul următor mă aştept la un meci dificil, va fi o mare provocare cu oricare voi evolua, aşa că mă voi gândi ce trebuie să joc împotriva lor şi să încerc să-mi fac treaba ca azi", a declarat Halep, potrivit site-ului WTA, notează News.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  07 Octombrie 2017, 08:42
Postat de ucigaltoaca pe 06 Octombrie 2017, 14:23

Aoleu, de cand n-am mai intrat eu pe prosport, Halep a inceput sa castige. Imi pun alarma sa-mi aduc aminte sa intru si sa-i urez noroc inainte de meciul cu Ostapenko, sa-si revina la forma obisnuita si sa ia bataie :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1755450291379786
Georg Hermann  •  07 Octombrie 2017, 00:41

SIMONA draga lasa-ne cu povestile tale . Realiatatea este alta. Tu stii tenis.... Problema Ta este savrei sa joci si sa castigi sau sa intri pe teren doar sa joci. Sant doua lumi diferite. Joaca tu ce stii mai bine si Ostapenco nu misca in fata ta . Mult succes.

100002473541087
Danut Ognean  •  06 Octombrie 2017, 20:53

succes simona! gura mica contestatarilor!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează