SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

"Halep e urmașa Serenei Williams" » Cum e analizată Simona și ce atu are în fața principalelor rivale

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 17:13

Cea mai importantă publicație din tenisul mondial, Tennis Magazine, a analizat-o pe Simona Halep și consideră că aceasta e urmașa Serenei Williams, deși românca e pe locul 4 WTA.

"În ultimii doi ani, Halep a părut să fie cea mai mare rivală a Serenei Williams și urmașa ei. Simona a fost una dintre jucătoarele care au intrat în Top 10 în 2014 și a fost la două game-uri distanță de o victorie la Roland Garros. Având doar 1,68 metri înălțime, ea i-a înnebunit pe suporteri cu loviturile ei și cu capacitatea de a reveni în fața unor oponente mult mai impunătoare", scriu cei de la Tennis Magazine.

Sursa citată susține că Simona are un mare avantaj în fața rivalelor: vârsta. Același site consideră însă că românca va termina anul 2017 pe locul 5.

"Înălțimea nu va fi niciodată de partea lui Halep, dar vârsta sigur este. Va împlini 26 de ani abia în septembrie, astfel că este cu aproape un deceniu mai tânără decât Serena și cu doi ani mai tânără decât Radwanska, Kerber sau Cibulkova.

Slăbiciunea lui Halep este perfecționismul. Din frustrare, de prea multe ori, transformă o lovitură proastă în alte patru la fel. Dar dacă va învăța ceva din ce s-a întâmplat în tenisul feminin în 2016, aceea este că lucrurile bune li se întâmplă celor care au răbdare să li se întâmple", mai scriu cei de la Tennis Magazine.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
mishu_74
mishu_74  •  06 Ianuarie 2017, 17:28
Postat de redbuldog pe 05 Ianuarie 2017, 21:13

Nu numai atat,dar ea nu are o mentalitate de mare sportiv,nu se citeste pe fata ei dorinta de a juca tenis din placere,toate disputele sunt un calvar,se da mereu ,,accidentata" cand esueaza lamentabil,eu zic ca ,,pacaleste" acest sport nobil si nu are ce cauta in top 20!

Hai lamureste-ne tu demiurgule, care esti o somitate in sport si in top5 din domeniul tau, cam care ar fi aceea o mentalitate de mare sportiv? Lasa-ne si noua muritorilor de rand cateva faramituri din experienta ta caci tu am auzit ca-ti dai coate cu Federer si Djoko prin vestiare, ai glume cu Kobe si Lebron si te textezi zilnic cu cei mai tari din absolut orice sport....Ia hai uimeste-ne cu teoriile tale despre absolut orice, eu sunt convins ca sunt de netagaduit si de nezdruncinat....nu ne lasa sa asteptam prea mult, aibi mila de niste biete suflete muritoare...multumim.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  06 Ianuarie 2017, 08:31

D-lor ziaristi, chiar credeti ca-i faceti vre-un avantaj prin aceste articole ,nu ati vazut cum a iesit din iarna ,cu toate ca a stat la plaja in Australia !!!

ulen21
ulen21  •  06 Ianuarie 2017, 08:23

Mancati ciuperci!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează