SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP / ROMÂNIA - CEHIA 2-3

Halep, găsită vinovată pentru eșecul României de la Fed Cup: "Meciul pierdut de Simona a făcut diferența"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 20:31

Simona Halep a pierdut primul meci de la Fed Cup din întîlnirea dintre România și Cehia împotriva jucătoarei Karolina Pliskova.

Înfrîngerea neașteptată împotriva cehoaicei l-a determinat pe antrenorul de tenis Marius Vecerdea s-o găsească vinovată pe Simona pentru eșecul României.

"În primul meci s-a făcut diferența. Simona Halep avea prima șansă să cîștige în fața Karolinei Pliskova, dar a pierdut. Ea trece printr-o perioadă mai dificilă în acest moment. Cred că și acea nehotărîre - ba joc, ba nu joc - a tras-o în jos. Lucrurile astea au obiceiul de a-și pune amprenta asupra jocului", a spus Vecerdea pentru ziare.com.

România a pierdut întîlnirea de Fed Cup cu Cehia, scor 2-3, după ce adversarele noastre au cîștigat partida decisivă de la dublu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  09 Februarie 2016, 21:56

S-a trezit vorbind Vecerdea, marele antrenor al sasului. Cum e turcul si pistolul. Un antrenor ADEVARAT nu face genul asta de comentari aberante. Vecerdea ia sacosa presedintelui si plimb-o prin Florida. La rezultate ca sportiv ai fost un anonim , performante ca antrenor n-ai avut. Vb romanului: "Las-o jos ca macane" Hai Simona!

wowmashha
wowmashha  •  08 Februarie 2016, 23:18

cam despre asta e vorba domnul catalyn . dupa cum vezi si in acest articol nu toti suntem inalti si cu capul mic . halep a ingropat romania si nu mitu cum ai incercat tu sa arunci cu noroi in saraca fata clasata pe locul 104 . capisci ?

1106222882750576
Cezar Cazanescu  •  08 Februarie 2016, 22:31

In sfarsit vad si eu un roman care o spune pe cea dreapta. BRAVO MARIUS VECERDEA! Halep a jucat de 3 ori pentru Romania in Fed Cup si nu a castigat nici macar o data ambele meciuri disputate cu toate ca a jucat numai in Romania si cu adversare mai slab cotate pe care le-a invins categoric cu alte ocazii. Cred ca principalul motiv pentru care Halep nu invinge in Fed Cup aceleasi jucatoare pe care in alte competitii le spulbera, este acela ca in aceasta competitie premiile in bani nu sunt pe masura dorintelor marei noastre campioane. Cum spune romanul: daca cascaval nu e, de ce sa pun osul la munca?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează