SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Halep, înainte de duelul din "sferturile" Roland Garros: "Să mă învingă, dacă e mai bună!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de , - Publicat marti, 06 iunie 2017 11:01

Simona Halep, locul 4 WTA, se va duela în sferturile turneului de la Roland Garros cu Elina Svitolina, locul 6 WTA. Meciul va avea loc miercuri, 7 iunie, dar ora nu a fost încă anunțată. 

Simona Halep a vorbit despre Svitolina și a lăudat jocul prestat de ucraineanca de 22 de ani, care a câștigat 4 turnee anul acesta, cele mai multe din circuitul feminin.

"Întâlnesc o adversară care joacă foarte bine anul acesta. Am pierdut în fața ei în finala de la Roma, accidentată fiind. Nu sunt deloc bucuroasă cu ce s-a întâmplat atunci. Acum am însă o nouă șansă, o nouă provocare.

Va fi greu, dar sunt gata să joc. Mai bine să mă învingă, dacă e mai bună, decât să pierd meciul pe propriile erori. Voi face tot ce pot", a explicat Halep. 

18-2este raportul dintre victorii și înfrângeri pentru Halep pe zgură în 2017 

"Finala de la Roma a fost un meci bun, am luat multe lucruri pozitive din el. Cred că am planul după care trebuie să joc și vom vedea ce iese" Elina Svitolina

SE CUNOSC BINE

Preț de câteva minute, cât croata a avut 5-2 și 30-0 în decisiv, părea că Halep o va înfrunta pe Petra Martici pentru un loc în semifinale. Svitolina a întors însă eroic, "nici eu nu știu cum", și s-a impus cu 7-5.

15-2este raportul dintre victorii și înfrângeri pentru Svitolina pe zgură în 2017

Figuri cunoscute, care se revăd după puțin timp, din nou într-o situație cu miză mare. La Roma s-au ciocnit în finală, una în care românca s-a accidentat la gleznă, apoi a așteptat cu sufletul la gură să vadă dacă poate juca la Paris. Ucraineanca avea și ea o problemă fizică, iar ieri s-a trezit cu alta, care i-a dat fiori. "Cu 20, poate 30 de minute înainte de meci, m-a ridicat și mi s-a făcut negru înaintea ochilor. O durere ascuțită de spate, ceva ce n-am mai simțit niciodată", a explicat ea.

Miercuri însă, ea și Simona vor reveni pe teren având în față o țintă uriașă. Una pe care românca a mai atins-o o dată aici, la Paris, în timp ce pentru Svitolina sferturile de finală reprezintă maximumul.

1-1 e scorul întâlnirilor directe dintre Halep și Svitolina, românca impunându-se la Sofia 2013, ucraineanca în finala de la Roma, de acum 17 zile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
597667370336981
Kitty Mace  •  06 Iunie 2017, 22:52
Postat de dinamo_fan pe 06 Iunie 2017, 12:58

mie Mladenovic mi se pare principala favorita la ce s-a jucat pana acum. Halep a facut un ultim meci foarte bun dar mi se pare pare putin irelevent datorita scorului. Nu poti stii exact daca Halep a fost la un nivel foarte ridicat sau daca Navarro a fost foarte, foarte slaba. Sa vedem cum se comporta Halep si cand da de un adversar din categoria ei de valoare. Va conta si antrenorul sa-i explice ca asta e un alt meci de alt nivel...sa nu ramana cu ideea de la meciul precedent ca ii ies toate loviturile iar adversarei nu.

Mladenovic-Out, Wozniacki la fel...daca iese si Garcia e doliu in Franta. Meci foarte greu pt. Simona, bafta!

10204444699616941
Ion Ionescu  •  06 Iunie 2017, 18:48
Postat de wowmashha pe 06 Iunie 2017, 11:32

ai fost cumva bolnava inainte de meci ? nu . te-ai accidentat pt ca ai calcat ca mama vitelului stramb . are fata vreo vina ? esti vai de capul tau .

Vai de capul tau esti tu. Te oftici cu fiecare meci castigat de Simona. mai ai alte 3, dup-aia, meitat, poti sa te cari definitiv de-aici, frustratule sef!

balauru48
balauru48  •  06 Iunie 2017, 18:41
Postat de magura pe 06 Iunie 2017, 18:00

*** Simona aduce faima Romaniei. Daca tu nu o suporti, e problema ta!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează