TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN 2020

HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2020. Mărturie HORROR de la Sydney! Cum e pe stadioane: „Ca și cum am fi fumat 50 de țigări deodată”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 11:19

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN 2020. La 32 de ani, atacantul neamț Alexander Baumjohann (ex-Mönchengladbach, Schalke, Kaisterslautern și Hertha) evoluează la Sydney FC. 

Și e prins în infernul din Australia, unde incendiile fac ravagii. „E îngrozitor. Etapa trecută, am jucat pe un stadion unde temperatura atinsese 38 de grade, iar aerul era irespirabil. Ca și acum am fi fumat 50 de țigări deodată”, a declarat Baumjohann pentru Radio Marca.

Simona Halep debutează peste 3 zile la turneul WTA din Adelaide. Nu s-au raportat încă incendiile în apropierea imediată a orașului australian din care e Darren Cahill, dar sunt incendii nestinse la câteva zeci de kilometri distanță. 

+1 FOTO

Atenție, Simona Halep și Darren Cahill!

Simona Halep, 28 de ani și nr. 3 WTA, și Darren Cahill trebuie să pregătească toate scenariile posibile la Australian Open 2020 (20 ianuarie-2 februarie), în condițiile în care organizatorii iau în calcul să mute primul turneu de Grand Slam al anului complet indoor.

„În cazul improbabil în care atmosfera se umple de fum, acoperișurile vor fi închise pe cele 3 arene mari și meciurile vor continua într-o mediu cu aer curat. Aparatele de pe arenele noastre vor filtra aerul. Sănătatea jucătorilor va fi mereu prioritatea noastră”, a explicat Craig Tiley, directorul turneului, în presa locală.Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (1)
pugliesi  •  10 Ianuarie 2020, 13:17

=))))))))))))))) hal de stire

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1