SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MARBELLA

Halep o întîlneşte pe Pennetta

halep
halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Simona Halep joacă azi în sferturile de finală ale turneului de la Marbella. Românca o va întîlni pe Flavia Pennetta din Italia, favorită doi. "Sferturile" încep de la ora 13:00, partida dintre româncă şi italiancă fiind a doua a zilei. Cele două jucătoare nu s-au mai întîlnit pînă acum. Halep ocupă locul 166 în claamentul WTA în timp ce Pennetta e pe 16. Pentru jucătoarea care în 2008 cîştiga Roland Garros-ul la juniori, fertul de finală de la Marbella este cea mai bună performanţă în circuitul WTA. Halep a ajuns pe tablou după ce a jcat în calificări, unde a trecut de Olivia Rogowska (Aus), de Johanna Larsson (Sue) şi de Masa Zec Peskiric (Slo). În primele două meciuri de pe tablou, Simona le-a învins pe Iveta Benesova şi  pe Sorana CÎrstea. Românca nu a  pierdut nici un set la turneul spaniol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  09 Aprilie 2010, 14:06

mult succes simona in meciul cu penetta!cu putin noroc sa speram ca vei realiza surpriza!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează