SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Halep schimbă strategia » Decizie de ultimă oră luată de jucătoarea noastră

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 10:37

După Australian Open, tatăl Simonei Halep anunța că jucătoarea are o deviație de sept și se va opera, lipsind o lună și jumătate, astfel ratînd meciul României de Fed Cup și alte turnee importante.

Românca s-a răzgîndit și a amînat operația, pentru a participa la Fed Cup, iar acum este hotărîtă să reprogrameze intervenția chirurugicală.

Potrivit TVR Cluj, Simona a consultat un specialsit ORL și un ortoped, care i-a verificat accidentarea de la tendonul lui Ahile, și a primit acceptul de a amîna operația și de a juca la turneul de la Dubai,  (15-20 februarie), turneu de Premier Mandatory.

În plus, Halep ar putea participa și la competițiile de la Doha (21-27 februarie) și Indian Wells (9-20 martie), turneu de Premier Mandatory.

Simona este deținătoare trofeelor de la Dubai și Indian Wells și trebuie să își apare punctele cîștigate în 2015. Dacă nu ar fi participat la cele trei turnee, Halep risca să iasă din top 5 WTA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sexilian
sexilian  •  04 Februarie 2016, 08:37

Sa nu apara purtatorul de cuvant taicasu sa ne anunte ca e pe moarte daca mai stii ce......,sigur este sanatoasa?

magura
magura  •  03 Februarie 2016, 17:46

TVR Cluj nu spune si cu ce medic a vorbit? Va spun eu atunci: a venit in Bucuresti la Spitalul Elias si a vorbit cu d-na dr Safta! Cat a fost ea acolo la ORL, la etajul 1, accesul apartinatorilor era atent monitorizat.

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Februarie 2016, 14:59
Postat de wowmashha pe 03 Februarie 2016, 12:56

valoric halep este de multa iesita nu din top 5 , ci din top 50 . o astfel de jucatoare care doboara numai recorduri negative nu are ce sa caute la varful tenisului . toata presa sportiva de pretutindeni scrie ca de 27 de ani o ocupanta a locului 2 mondial nu s-a mai facut in asa hal de ras , cum s-a facut fatuka de la tara la australian open . iar precedenta a fot cine alta virginika r . asta asa ,, unu la mana ,,pt cunoscatori gen catalyn . iar 2 la mana aceiasi presa a intregului mapamond conform tuturor statiscilor , a concluzionata ca halep simona zisa si FATUKA este( a fost ca nu mai este si nu va mai fi ) cea mai slaba ocupanta a locului 2 mondial la feminin in decursul a 50 de ani consecutivi . ma poate contrazice careva ? hai catalyne sari ca ars am editat un adevar . loveste sub centura , daca esti capabil; dar strict la ceea ce am scris . ca sa mai capeti credibilitate pune cu pixul negru pe alb alt nume mai slab decat halep , dar nu asa dupa cum bate vantul sau din visele tale erotice , ci dovedit cu argumente . . nu mai veni cu jigniri sau alte teme pe langa subiect . daca esti cu sange in instalatie cum te dai atotcunoscator . restul e ,, kan - cam,,

ba fosfore, ce mai e prin elvetia , iti merg afacerile ? hahahahaha

Vezi toate comentariile (12)
Comentează