SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BEIJING

HALEP - SHARAPOVA // Reacția lui Ilie Năstase după supervictoria lui Halep » A remarcat că Simona a lucrat la unul dintre punctele slabe: "Era atacată acolo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 17:41

Simona Halep, locul 2 WTA, a reușit să o elimine pe Maria Sharapova, locul 104 WTA, în turul III de la Beijing, scor 6-2, 6-2 (Vezi detalii). Ilie Năstase a comentat acces succes al jucătoarei noastre. 

"N-am putut să văd meciul. Domnul Țiriac mi-a povestit tot ce s-a întâmplat. Știți cum aș privi eu acum situația, în locul Simonei? Celelalte 7 nu mai contează. Acesta, ultimul, e cel important. Nu trebuie să ne uităm în trecut.

Oricum dintre acele 7 meciuri, 4-5 erau ale Simonei, s-au jucat la câteva puncte, a fost vorba de ghinion. Când a pierdut cu Șarapova, rusoaica era în altă formă. Vorbesc aici de Grand Slam-uri.

Am înțeles că Halep lucrează mult pe serviciul al doilea, Țiriac mi-a zis că azi i-a intrat foarte bine. Ea era atacată mult pe serviciul al doilea", a zis Ilie Năstase la TV Digi Sport.

...despre șansa Simonei de a fi numărul 1 WTA: "E foarte aproape să fie lider WTA, e șansa ei. Cred că e mai important să ia un turneu de Grand Slam decât să fie numărul 1 WTA. Jucătoare care să fie pe primul loc au mai fost, dar nu câștigaseră Grand Slam"

Citeşte şi:

» Simona explică ce a ajutat-o să o învingă pe rusoaică: "Mai pot juca așa"

» Rusoaica a reacționat după prima înfrângere în fața Simonei: "A făcut totul așa cum trebuie"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
merace
merace  •  04 Octombrie 2017, 21:45

cred ca Simona a mai depasit un prag, in afara de cel de a o bate pe Sharapova. Are acum macar o victorie directa la orice jucatoare activa care a fost pe locul 1 mondial si conteaza azi in WTA. Asta cred ca ii spune deja ca poate sa bata pe oricine, daca lupta bine. HAI SIMONA!

239156609947854
 •  04 Octombrie 2017, 19:52

Nimeni nu o bate de 8 ori pe SIMONA HALEP

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  04 Octombrie 2017, 19:22
Postat de klaus pe 04 Octombrie 2017, 18:36

39 greseli nefortate Sharapova si 8 Simona acolo s-a pierdut meciul tot asa joaca n-a schimbat nimic iese in urmatorul tur

werner stai linistit, are grija johannis! o sa ramai mut!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează