Comentarii (27)
Lucian Sarbu  •  30 Martie 2016, 09:21

Încep să reapară vechile metehne. Pare o adolescentă răsfățată. Baczinski nu a jucat fantastic, dar în setul 2 a schimbat în mod vădit tactica, a început să dea mingile alea lumânare care rupeau ritmul și o incomodau vădit pe Simona. Poate că au și enervat-o și au făcut-o nu doar să greșească, dar să se și enerveze pe joc, pe faptul că e pe teren și trebuie să joace „cu urâta asta care joacă urât”. În setul 3 clar nu mai avea chef de nimic, mi-a adus aminte de partidele din curtea școlii în care ne ofticam pe adversarul care făcea mizerii, ne luam catrafusele și plecam. Părerea mea e că dacă va lua vreodată slamul ăla pe care îl visează toată lumea îl va lua numai după 30 de ani, când se va maturiza suficient. Dacă se va maturiza.

whiteredarad  •  30 Martie 2016, 09:09

Am privit atent meciul Simonei. Ce am constatat : in primul rand fizic sta foarte slab, asta o, prabuseste , pe final. Apoi serviciul este mai slab ca anul trecut, al doilea e chiar "pericol public, pentru Simona. Foarte multe mingi, pentru a nu fi gresite sint liftate, dar asta scade din periculozitatea lor, foarte putine mingi castigate in unghiuri, nu stie ce sa faca daca primeste mingi inalte In plus a aparut si o blazare, fata de antrenor, uneori da impresia ca este ironica cu el si indiferenta. Ce se va intampla ? Simona va iesi curand din top 10, este prea multa infatuare, automultumire. Nu-l vad pe Cahill stand si luind bani fara rezultate. Simona a fost schimbata - in rau-de banii castigati. Ea ramane prima romanca fosta pe locul 2 mondial,in viitor, izolat va mai avea si rezultate, dar atata.Va fi un fel de Caroline Wosniacki. La ea preparatorul fizic si staful medical nu exista, pentru ca Simona face doar ce vrea ea. Asa ca va urma, ....." cobori in jos, Luceafar bland, alunecand pe-o raza...".......... Oricum a castigat cit sa aiba o viata linistita, insa putea mult mai mult, dar.. nu o judec eu.

Vladimir Bogdan  •  30 Martie 2016, 09:03

altul la rând!

iacobeusebiu  •  30 Martie 2016, 08:48

Ar putea sa-l ia pe Reghe antrenor, in felul asta ar fi sigura ca nu-i lipseste niciodata apa.......! Lasati-o sa bata mingea !

polistul68  •  30 Martie 2016, 08:47
Postat de plischi pe 30 Martie 2016, 08:03

trebuie s-o vada un medic specializat in chestiuni ce tin de psihic.

Cel mai psiholog al tau, esti chiar TU..e clar ca Halep nu are nu stiu ce calitati...dar e o fata, serioasa, ambitioasa, care merita laudele noastre. P.S. Daca fotbalisti ar avea caracterul ei, am avea un fotbal ca in Spania.

mircea_cjn  •  30 Martie 2016, 08:17

Ca sa fii jucator de tenis profesionist, la inalt nivel trebuie sa indeplinesti cateva criterii minimale: - sa stii sa lovesti mingea - sa ai conditie fizica - sa ai conditie pshihica (mentala) Simona indeplineste prima conditie, cat de cat. Ieri primul serviciu a fost sum serviciul2 din meciul precedent. Conditia fizica... sa spunem mediocra. Conditia psihica, esentiala in tenis, este ZERO la Simona. In acest stadiu Locul lui Simona , real , este in domeniul 60-80. Fara suparare.

plischi  •  30 Martie 2016, 08:03

trebuie s-o vada un medic specializat in chestiuni ce tin de psihic.

lapusneanul  •  30 Martie 2016, 07:59
Postat de sscorpioss pe 30 Martie 2016, 07:07

Fata asta e prea "unflata" de presa....sa fim seriosi, o jucatoare mediocra care din cand in cand mai poate prinde o finala...dar cam atat...iar acea finala nu e un grand slam....in sport daca ratezi psihic si nu te concentrezi , mai bine te lasi...fa-te traducator sau secretara, fetito...!!!

prostia ta nu are limite...presa a cocotat-o pe locul 2 mondial ?

ravenpaladin  •  30 Martie 2016, 07:32

Aroganta .......de machedoni.

sscorpioss  •  30 Martie 2016, 07:07

Fata asta e prea "unflata" de presa....sa fim seriosi, o jucatoare mediocra care din cand in cand mai poate prinde o finala...dar cam atat...iar acea finala nu e un grand slam....in sport daca ratezi psihic si nu te concentrezi , mai bine te lasi...fa-te traducator sau secretara, fetito...!!!

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează