Comentarii (27)
whiteredarad  •  30 Martie 2016, 09:09

Am privit atent meciul Simonei. Ce am constatat : in primul rand fizic sta foarte slab, asta o, prabuseste , pe final. Apoi serviciul este mai slab ca anul trecut, al doilea e chiar "pericol public, pentru Simona. Foarte multe mingi, pentru a nu fi gresite sint liftate, dar asta scade din periculozitatea lor, foarte putine mingi castigate in unghiuri, nu stie ce sa faca daca primeste mingi inalte In plus a aparut si o blazare, fata de antrenor, uneori da impresia ca este ironica cu el si indiferenta. Ce se va intampla ? Simona va iesi curand din top 10, este prea multa infatuare, automultumire. Nu-l vad pe Cahill stand si luind bani fara rezultate. Simona a fost schimbata - in rau-de banii castigati. Ea ramane prima romanca fosta pe locul 2 mondial,in viitor, izolat va mai avea si rezultate, dar atata.Va fi un fel de Caroline Wosniacki. La ea preparatorul fizic si staful medical nu exista, pentru ca Simona face doar ce vrea ea. Asa ca va urma, ....." cobori in jos, Luceafar bland, alunecand pe-o raza...".......... Oricum a castigat cit sa aiba o viata linistita, insa putea mult mai mult, dar.. nu o judec eu.

dac.impielitzat  •  30 Martie 2016, 02:03

sa nu ne grabim cu concluziile... insa, nu prea i-am inteles atitudinea. parea tare nefericita fata. parca lipsita de chef de viata, de tenis ce sa mai zic? parea suparata pe viata cam cum se supara vaca pe sat. asa aiurea. nu stiu prin ce trece, insa sper sa-si revina cat mai repede; cu asa atitudine in general nu o sa ajunga nicaieri. sau intr-un loc in care o sa fie si mai nefericita. eu unul as renunta la antrenorul asta care-i confera solutii tehnice (de moment, specifice fiecarui oponent) si as gasi un antrenor care s-o puna la punct cu atitudinea. sa-i indrepte un pic coloana vertebrala ca pare un pic deplasata. odata coloana indreptata se va indrepta si cheful de viata, si de tenis si jocul ei. important pentru ea este sa se bucure de tenis, sa se bucure de joc, si-apoi isi va gasi calea catre victorii.

redterrier  •  30 Martie 2016, 01:36

Omu' chiar e antrenor. Dar deh... trebuie sa si vrei sa participi la propria salvare.

unreal  •  30 Martie 2016, 10:27

Prin asta ne identificam, prin ignoranta si aroganta. Fatuca asta nu stie sa fie modesta, decat in fata camerelor video (nici macar acolo nu mai reuseste). E una sa fi un sportiv cu personalitate, si alta sa fi o jucatoare de sport aroganta, vezi marile dueluri intre Pete Sampras si Andre Agassi.

polistul68  •  30 Martie 2016, 08:47
Postat de plischi pe 30 Martie 2016, 08:03

trebuie s-o vada un medic specializat in chestiuni ce tin de psihic.

Cel mai psiholog al tau, esti chiar TU..e clar ca Halep nu are nu stiu ce calitati...dar e o fata, serioasa, ambitioasa, care merita laudele noastre. P.S. Daca fotbalisti ar avea caracterul ei, am avea un fotbal ca in Spania.

lapusneanul  •  30 Martie 2016, 07:59
Postat de sscorpioss pe 30 Martie 2016, 07:07

Fata asta e prea "unflata" de presa....sa fim seriosi, o jucatoare mediocra care din cand in cand mai poate prinde o finala...dar cam atat...iar acea finala nu e un grand slam....in sport daca ratezi psihic si nu te concentrezi , mai bine te lasi...fa-te traducator sau secretara, fetito...!!!

prostia ta nu are limite...presa a cocotat-o pe locul 2 mondial ?

flomar12  •  30 Martie 2016, 21:19

Pana acuma am zis ca e ok, dar acuma dupa compartamentul asta mai bine abandonezi decat sa te dai batuta. Ziceai ca inoata pe teren. Ceva se intampla in capul ei. Ori e o persoana ff emotiva si pana mai ieri s a ascuns ori e ceva medical. Asa atitudine ma face sa zic pas

Octavian Floroiu  •  30 Martie 2016, 20:06

Poate a uitat de unde și cînd a început urcușul său ... Poate vrea să ajungă de unde a plecat ... Poate consideră că timp ar mai avea ...

Constantin Preda  •  30 Martie 2016, 17:17

Sincer,nu sunt un mare fan al Simonei si cred cu toata taria ca Simonei ii lipseste UN IUBIT.Alta explicatie nu exista.

catalynn  •  30 Martie 2016, 12:58

Analize multe pe aici, fiecare cu părerea lui. Simonei ii lipsește rezistența la efort. Nu e nimic nou, a spus-o chiar ea mai demult, daca trebuie sa joace mai multe de o ora jumate e gata. In clipa in care cade fizic încep greșelile, nu ii mai iese jocul, se enervează si cade si psihic, renunțând la lupta. O jucătoare de 1.68m si 60kg nu are sanse multe in tenisul actual, pt a câștiga un punct trebuie sa alerge mult mai mult decat una cu fizic robust (Serena de exemplu le bate pe astea practic stand in fotoliu, foarte rar trebuie sa se deplaseze de asta a si catgat 3 GS si pierdut finala la US Open la 34 de ani, varsta la care majoritatea fetelor s-au retras demult). Desi nu are 25 de ani uzura fizica e deja evidentă, si io unul nu o vad jucând dincolo de 27 de ani. Asta e, mai așteptam inca 30 de ani pana apare alta, intre timp ne uitam la Liga 1 :-)

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează