SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

HALEP VS. ȘARAPOVA » Când ar putea să înceapă duelul dintre Halep și Șarapova » Partida e programată după meciul unei alte românce

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 20:24

Simona Halep (2 WTA) are miercuri șansa unei noi revanșe în fața aprigei sale rivale, Maria Șarapova (104 WTA), cele două urmând să se întâlnească în optimile turneului de la Beijing.

Organizatorii au anunțat în cursul zilei de azi programul pentru ziua de mâine. Astfel, partida dintre Halep și Șarapova e programată a treia pe Terenul Central, după meciurile Nick Kyrgios - Mischa Zverev și Monica Niculescu - Shuai Peng, Partida lui Niculescu va începe la 09:30. 

Cel mai probabil, disputa româncei cu Șarapova va începe după ora 11:00. 

Va fi cea de-a opta confruntare directă dintre Halep și Șarapova, românca neavând nici măcar o victorie în fața rusoaicei.

  • Partida dintre Simona Halep și Maria Șarapova va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport 2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  04 Octombrie 2017, 08:45

SE LASA CU RACHETE TRANTITE IN CAP.......

deva1
deva1  •  03 Octombrie 2017, 23:35

Simona vei castiga si vei fii nr.1

lord_marzipan
lord_marzipan  •  03 Octombrie 2017, 21:17

iar o fura simonica....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează