SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO + FOTO Puștiul Rune a făcut meciul vieții la Roland Garros, dar toate camerele au fost îndreptate spre sora lui: „N-am văzut producător mai obsedat”

Danezul Holger Rune (19 ani, 40 ATP) l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 4 ATP), scor 7-5, 3-6, 6-4, 6-4, și s-a califict în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros. +14   FOTO
Danezul Holger Rune (19 ani, 40 ATP) l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 4 ATP), scor 7-5, 3-6, 6-4, 6-4, și s-a califict în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 20:21 / Actualizat luni, 30 mai 2022 20:33

Danezul Holger Rune (19 ani, 40 ATP) l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 4 ATP), scor 7-5, 3-6, 6-4, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros. 

După Alcaraz, un alt tânăr face senzație la Roland Garros. Rune, cu 4 zile mai în vârstă decât ibericul, l-a eliminat pe Stefanos Tsitsipas, finalist anul trecut pe zgura pariziană.

Holger Rune, în „sferturi” la Roland Garros

Rune, primul danez din istorie care ajunge între ultimii 8 la un Grand Slam, a făcut un meci perfect pe „Philippe-Chatrier”. A avut procentaje mai bune pe serviciu, a demonstrat, din nou, că se deplasează ca nimeni altul și a fost mult mai agresiv decât Tsitsipas.

54 de lovituri câștigătoarea reușit Holger Rune în meciul cu Tsitsipas. Grecul a avut 41

În sferturile de finală, miercuri, la Roland Garros e așteptat un duel 100% scandinav, între danezul Rune și norvegianul Casper Ruud (8 ATP), învingător astăzi în fața lui Hubert Hurkacz (13 ATP).

28e locul ocupat de Holger Rune în ierarhia live, virtuală. Poate urca în top 20 cu o victorie în sferturi

Rune, eclipsat de sora Alma

În boxa lui Holger a fost prezentă și Alma, sora lui în vârstă de 23 de ani, fostă jucătoare de tenis, în prezent fotomodel. Alma a apărut de zeci de ori în imaginile live.

+10 FOTO

Reem Abulleil, o reputată jurnalistă din sfera tenisului, a scris pe Twitter: „Nu am văzut niciodată un producător mai obsedat de o figură din tribune, cum a fost cel de astăzi cu sora lui Rune”.

VIDEO Rezumatul meciului Rune - Tsitsipas

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Carlos Alcaraz, jucătorul-senzație de 19 ani de la Roland Garros, tocmai a reușit punctul turneului

Nadal, enigmatic înainte de meciul cu Djokovic: „Poate fi ultimul meu meci la Roland Garros” » Ce le-a cerut organizatorilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Mai 2022, 09:11

Alma merita toti banii...

267890
267890  •  31 Mai 2022, 09:07

Foarte corect. Si eu, la Titi și la Rune mă uitam mai mult sau mai puțin, dar la domnișoara Rune n-ai cum să nu te uiți.

fibra
fibra  •  31 Mai 2022, 07:55

Fauritorule de stiri,sa stii ca o singura camera era indreptata spre loja lui Rune nu toate***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează