SPORTURI  »  TENIS  »  PERFORMANŢA

Horia Tecău a cîştigat turneul de la Eckental

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 noiembrie 2008 00:00

Tenismenul român Horia Tecău şi elveţianul Yves Allegro au cîştigat, la dublu, turneul de la Eckental, Germania, scor 6-3, 3-6, 10-7. Adversarii lor au fost Marcio Torres (BRA) şi James Auckland (GBR).

 

Pentru acestă victorie românul a primit 55 de puncte ATP şi a urcat de pe poziţia 90 în Top 80. Turneul a fost dotat cu premii totale în valoare de 30.000 de euro.

Un alt român care a participat la turneul a fost Florin Mergea, cel alături de care Horia Tecău face echipă la dublu în Cupa Davis.

Perechea formată din Florin Mergea şi Frank Moser(GER) a fost învinsă în primul tur de perechea James Auckland(GBR) şi Marcio Torres(BRA) .

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  04 Ianuarie 2009, 14:03

S-o-k-k-e-r este un joc de fotbal online cu vizualizarea meciurilor live in varianta 3D ,avand posibilitatea de a-ti urmari la lucru jucatorii , si unde iti poti pune in practica ideile tactice. Este cel mai bun manager on-line de fotbal, din toate cele existente.Daca te-ai saturat de alte managere unde nu faci altceva decat sa urmaresti relatarea in scris a meciului, incearca acest joc. vv-vv-vv-.-s-o-k-k-e-r-.-o-r-g

 •  15 Noiembrie 2008, 15:25

Felicitari Horia,la mai mare! Tine-o tot asa!

 •  11 Noiembrie 2008, 21:59

Bravo Horia,felicitari si mult succes in continuare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează