SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Horia Tecău, invitat în această seară, de la ora 20:00, pe GSP.RO, la „Prietenii lui Ovidiu”: „Nu m-am ferit foarte tare de acest virus! Aveam nevoie de aer, de ieșiri”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 13:20 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 13:34

Horia Tecău, jucătorul de tenis de 35 de ani din Constanța este invitatul special al emisiunii "Prietenii lui Ovidiu", de miercuri, de la ora 20:00. Câștigător al turneului de la Wimbledon (2015) și US Open (2017) alături de Jean-Julien Rojer, Tecău își spune toate secretele carierei. 

Nu rata o ediție specială a emisiunii cu unul dintre cei mai buni jucători de tenis ai României, câștigător al titlului de sportivul anului în 2015, în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Unde poți urmări show-ul din această seară, care va începe la ora 20:00

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

Mihai Rusu, fost jurnalist și jucător de tenis: „Simona Halep este fițoasă! Antrenorii evită să lucreze cu ea din cauza asta”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV » Inedita poveste a puștiului care a obținut penalty-ul cu Gaz Metan: cum a ajuns la FCSB, după ce a evoluat pentru Rapid și Craiova

EXCLUSIV. Cine a strigat „hoții” a supus arbitrii: FCSB e noua favorită a „fluierașilor”! Craiova, cea mai dezavantajată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează