SPORTURI  »  TENIS  »  ATP DUBAI

Horia Tecău s-a calificat în semifinalele turneului de la Dubai » În sferturi l-a învins pe Robert Lindstedt

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 16:18

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, favoriţi numărul doi ai probei de dublu a turneului ATP de la Dubai, s-au calificat în semifinale.

Tecău şi Rojer au trecut de perechea Matkowski şi Robert Lindstedt, fostul partener al românului. Românul şi olandezul au cedat un break în primul set, pe care l-au pierdut cu scorul de 6-4.

Tecău şi Rojer s-au revanşat în al doilea set, pe care l-au cîştigat tot la un break diferenţă, 7-5, şi au trimis meciul în super tie-break. Favoriţii au jucat mai bine în momentele decisive şi s-au impus cu 7-5.

În semifinale, Tecău şi Rojer vor evolua contra învingătorilor din partida Rohan Bopanna/Daniel Nestor - Jamie Murray/John Peers.

Pentru accederea în semifinale, românul şi partenerul său vor primi un cec de 31.730 de dolari şi 180 puncte ATP în clasamentul de dublu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
shab
shab  •  27 Februarie 2015, 14:34

e posibil pe naiba. ratatul de tecau a condus si era cu un picior si jumatate in finala, dupa care a reusit sa piarda 8 din ultimele 10 mingi jucate. etern loser, tipic romanesc.

ohio
ohio  •  26 Februarie 2015, 19:30

In super tie-break s-au impus cu 10-7.Inglot si MERGEA i-au batut din nou pe americanii Bryan.E posibil o finala MERGEA-TECAU!!Mi-ar placea pentru ca nu as mai avea emotii:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close