SPORTURI  »  TENIS  »  SPORTS FESTIVAL

Horia Tecău anunță un eveniment de excepție în anul 2022: „Am început deja pregătirile! O voi avea alături pe Simona Halep”

Horia Tecău (36 de ani) şi Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA)  vor juca un „super demonstrativ” de tenis alături de invitaţii lor la a treia ediție a Sports Festival, eveniment care se va desfășura la Cluj-Napoca între 9 și 12 iunie.
Horia Tecău (36 de ani) şi Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) vor juca un „super demonstrativ” de tenis alături de invitaţii lor la a treia ediție a Sports Festival, eveniment care se va desfășura la Cluj-Napoca între 9 și 12 iunie.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 20:28 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 21:55

Horia Tecău (36 de ani) şi Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) vor juca un „superdemonstrativ” de tenis alături de invitaţii lor la a treia ediție a Sports Festival, eveniment care se va desfășura la Cluj-Napoca între 9 și 12 iunie.

Confruntarea dintre cei doi sportivi care au adus în ultimii ani trofee de Mare Șlem pentru România se va desfășura pe 10 iunie la BT Arena. Meciul va marca retragerea din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, subliniază organizatorii. 

Primele două ediţii Sports Festival au avut loc în 2018 şi 2019, iar la ele au participat zeci de mii de pasionaţi de sport. 

Horia Tecău și Simona Halep, la Sports Festival 2022

„Anul acesta a fost unul special pentru mine, dar anul viitor se anunță deja extraordinar. Pentru că vreau sa rămân aproape de sportul care m-a format ca performer și ca om, am început deja pregătirile pentru un regal sportiv de excepție, care va avea loc în vara lui 2022: un meci demonstrativ cu multe surprize, invitați și momente speciale, prin care să sărbătorim bucuria de a fi pe teren, așa cum am făcut-o de fiecare dată în activitatea mea.

O voi avea alături pe campioana Simona Halep și, sper, pe fiecare dintre voi, în număr cât mai mare. Ne vedem la Cluj-Napoca, în iunie, la Sports Festival 2022”, a transmis Horia Tecău, pe Facebook. 

VIDEO Ce planuri are Horia Tecău după retragerea din tenis: „Programul mi se va schimba, dar nu voi fi o altă persoană”

Citește și alte știri din tenis: 

Deznodământ surpriză în Rafael Nadal - Andy Murray, primul duel direct după o pauză de cinci ani

Ce se întâmplă la Australian Open 2022? După Serena Williams și Bianca Andreescu, o altă mare favorită e OUT

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează