SPORTURI  »  TENIS  »  MONTE CARLO

Campionul de la turneul ATP din Miami, umilit la conferința de presă de la Monte Carlo

Hubert Hurkacz (24 de ani, 16 ATP) FOTO Captură SkySports
Hubert Hurkacz (24 de ani, 16 ATP) FOTO Captură SkySports

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 12:46 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 13:03

Hubert Hurkacz (24 de ani, 16 ATP) s-a aflat într-o situație jenantă la o conferința de presă de la Monte Carlo după ce nu a primit nicio întrebare din partea jurnaliștilor.

La turneul ATP de la Monte Carlo, Hubert Hurkacz s-a impus în primul tur în fața italianului Thomas Fabbiano (171 ATP), scor 6-3, 3-6, 6-3, iar acesta a fost solicitat de jurnaliști la conferința de presă. Când a ajuns, polonezul nu a primit nicio întrebare, nici măcar de la jurnaliștii din țara sa.

Hubert Hurkacz: „Nicio întrebare, frumos”

„Salutare! Vom începe conferința de presă a lui Hubert Hurkacz. Câteva întrebări în engleză, iar apoi vom trece la poloneză. Cine vrea să înceapă? Ridicați mâna, vă rog. Vreo întrebare în engleză? Nu. Ok, trecem la poloneză. Vreo întrebare?” a spus unul dintre organizatorii turneului, iar Hubert Hurkacz a reacționat cu un zâmbet fals: „Nicio întrebare, frumos”.

„Ai fost solicitat la conferința de presă, Hubert”, a spus organizatorul după ce a observat situația jenantă în care se afla tenismenul. „Frumoasă conferință de presă! Mulțumesc! A fost rapid”, a încheiat cu Hurkacz.

Hubert Hurkacz, eliminat în turul 2 de la Monte Carlo

Hubert Hurkacz a fost eliminat în următoarea rundă la Monte Carlo. Polonezul a fost învins de britanicul Dan Evans, scor 4-6, 1-6. În urmă cu o săptămână, Hurkacz s-a impus la turneul Masters de la Miami, după finala câștigată cu Jannik Sinner, scor 7-6, 6-4. Astfel, acesta a devenit primul sportiv din Polonia car s-a impus la un titlu de Masters 1000.

3 titluria câștigat Hubert Hurkacz în cariera sa: Winson-Salem Open 2019, Delray Beach Open 2021 și Miami Open 2021

Citește și alte știri din tenis:

Scandal pe teren la turneul de la Monte Carlo: „Nu o băga pe prietena mea la mijloc!”

Simona Halep, prima reacție după decizia privind Roland Garros: „Mie îmi place!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  15 Aprilie 2021, 13:21

Da, penibil moment si cam ciudat. Chiar si de complezenta puteau pune o intrebare. In sfarsit, asta e. Mi se pare o surpriza victoria lui Evans (chiar e, de fapt), pentru ca Hurkacz are niste rezultate bune si pe zgura. Britanicul, care pana acum nu obtinuse NICIO victorie in cariera in cele 4 mari turnee pe zgura din calendar (Paris, Monte Carlo, Madrid, Roma), are acum 2 consecutive, prima fiind la finalistul editiei trecute, Lajovic - alta surpriza. Sigur, urmeaza Nole, probabil ca s-a terminat, dar totusi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează