SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

"I-aș fi putut bate pe Federer, Nadal și Djokovic" » Declarație controversată din partea unicului lider ATP fără Mare Șlem în palmares

Marcelo Rios FOTO: Guliver/GettyImages
Marcelo Rios FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 20:30

Chilianul Marcelo Rios (43 de ani) crede că ar fi luptat de la egal la egal cu Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic, dacă ar fi aparținut aceeași ere a tenisului.

"Cred că i-aș fi putut învinge pe cei trei, le-aș fi pus probleme serioase. Acum sunt doar câțiva jucători de top. Înainte era altceva. Existau Sampras, Agassi, Muster, Ivanisevic, Chang, Martin, Enqvist. Era o competiție mult mai dură.

Cariera mea a fost scurtă, dar sunt mândru de reușitele mele. Poate dacă aș fi continuat și m-aș fi pregătit mai bine din punct de vedere psihic, aș fi câștigat și un turneu de Mare Șlem. Asta nu mă împiedică să dorm, nu am nicio remușcare. Sunt fericit cu ce am reușit", a declarat Rios conform Tennisworldusa.

Marcelo Rios este singurul jucător care a ocupat prima poziție a clasamentului ATP, dar nu a câștigat niciun titlu de Mare Șlem în carieră. Chilianul a jucat o finală, în 1998, la Australian Open.

9.713.771 $a câștigat Marcelo Rios în carieră

Vezi și: 

GALERIE FOTO Start de sezon de vis pentru Novak Djokovic » S-a impus pentru a treia oară la Abu Dhabi după o finală de excepție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
luker
luker  •  30 Decembrie 2018, 02:31
Postat de Costel Tudor pe 29 Decembrie 2018, 21:27

Nu este unic , nici Ilie Nastase NU a câștigat niciun turneude mare șlem !!!

Bah cascheta, nu dormeai bine?

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  30 Decembrie 2018, 01:37
Postat de Costel Tudor pe 29 Decembrie 2018, 21:27

Nu este unic , nici Ilie Nastase NU a câștigat niciun turneude mare șlem !!!

Internaut incult

valuc
valuc  •  29 Decembrie 2018, 22:08

A castigat doua turnee de Grand Slam... si de patru ori Turneul Campionilor... doar la simplu! Mai bine nu te bagai in seama...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează