SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Iga Swiatek, în finală la Beijing. A oprit-o pe Coco Gauff la 16 victorii consecutive

Iga Swiatek // foto: Guliver/gettyimages
Iga Swiatek // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 13:00 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 13:20

Iga Swiatek (22 de ani, locul 2 WTA) s-a calificat în finala China Open, turneul WTA1000 de la Beijing, după 6-2, 6-3 în semifinala cu Coco Gauff (19 ani, locul 3 WTA) ♦ În finală, fostul lider mondial va da peste Liudmila Samsonova, care a trecut tot în două seturi de Elena Rybakina, 7-6 (9-7), 6-3.

Seria incredibilă de 16 victorii consecutive ale senzației americane Coco Gauff s-a încheiat astăzi. Fostul lider mondial Iga Swiatek a fost un adversar prea puternic pentru Gauff, care rămâne în urmă la „directele” cu jucătoarea poloneză, 1-4.

Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase: „Excepțională, seamănă perfect!” » Inaugurare cu șampanie și invitați de seamă la noua Academie
INAUGURARE
Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase: „Excepțională, seamănă perfect!” » Inaugurare cu șampanie și invitați de seamă la noua Academie

Iga Swiatek, în finală la Beijing după 6-2, 6-3 cu Coco Gauff

Iga Swiatek a controlat meciul de astăzi încă de la început. Gauff a început cu dreptul, și-a făcut serviciul, însă cu mari emoții, după ce a înăbușit două mingi de break ale adversarei.

Swiatek s-a scuturat și a legat apoi 5 game-uri la rând, astfel că n-a mai putut pierde setul din mână.

Actul secund a fost ceva mai echilibrat, Gauff a reușit să rămână aproape, 1-2, apoi 2-3 și 3-4, însă nu a mai făcut față versiunii polonezei din ultimele două game-uri, în care Swiatek a cedat un singur punct.

Câștigătoarea turneului va încasa 1.324.000 dolari, iar cealaltă finalistă se va mulțumi cu un cec de 780.000 de dolari.

Coco Gauff avea o serie de 16 victorii la rând înaintea meciului de astăzi, una care cuprinde două turnee câștigate, la Western & Southern Open (Cincinnati) și US Open.

Mai multe știri din tenis:

Speranțe pentru Nadal?! Filmulețul de 15 secunde care i-a entuziasmat pe fani: când ar putea reveni în circuit

Fostul colaborator al Simonei Halep îi răspunde dur Serenei Williams: „I-a dat cu terenul în cap în 48 de minute! Să își vadă de treaba ei în America, de fii-sa și de bărba-su”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
267890
267890  •  07 Octombrie 2023, 22:53

Nu sunt fan Iga dar mă bucur că a bătut-o pe veșnic îmbufnata Gauf.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează