SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Ilie Năstase continuă războiul de la distanță cu Serena Williams: "Dacă cineva e gras, e gras. E vina noastră?!" + sfat pentru Simona Halep: "Retrage-te de la Cincinnati!"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 11:16

Simona Halep (1 WTA) s-a impus în finala turneului de la Rogers Cup, după ce a învins-o dramatic pe Sloane Stephens, locul 3 WTA, scor 7-6, 3-6, 6-4 (Detalii aici).

Fostul lider mondial Ilie Năstase (72 de ani) o sfătuiește pe Simona Halep să se retragă de la Cincinnati, turneu care începe în această săptămână. 

"E bine să mergi la US Open cu niște turnee câștigate, mai ales că anul trecut n-a avut o performanță bună acolo, dar ar fi bine să se retragă de la Cincinnati, e greu când ajungi până în finală să o iei imediat de la capăt. Eu am văzut-o obosită pe Simona, asta e părerea mea", a declarat Năstase, la Pro X. 

Fostul tenismen a oferit o replică și pentru Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, cel care s-a luat de Ion Țiriac după ce românul a jignit-o pe americancă, numind-o "grasă": "Dacă cineva e gras, e gras. E vina noastră?! Nu e vina noastră!", a adăugat Năstase.

"Este puţin mai în vârstă pentru un atlet de top, însă asta nu contează pentru că, exact cum se întâmpla cu Roger Federer la 36 de ani, ea poate să joace tenis! Ion Ţiriac ar trebui să respecte asta. Când abia ai devenit mamă e normal să ai puţin peste greutatea normală. Însă Serena şi-a îmbunătăţit considerabil forma faţă de momentul revenirii, la Indian Wells şi Miami. Este într-o formă mult mai bună acum. Atunci era prea devreme pentru o revenire în adevăratul sens al cuvântului"
Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams (36 de ani)

Citește și: Dominația româncei e contestată de omul din spatele Serenei Williams: "Aproape nimeni nu știe cine e lider mondial acum"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  13 August 2018, 21:39
Postat de robby73 pe 13 August 2018, 19:29

Chiar daca știe tenis, nu are dreptul să jigneasca oameni. Sper că ai înțeles despre ce e vorba . Dacă știe tenis, să vorbească despre tenis și nu să jigneasca continu pe cineva. Nu știu dacă ai înțeles. Sper că nu raspund unui specimen ca Năstase

bine robby 73, du-te la patuc.

robby73
robby73  •  13 August 2018, 19:29
Postat de Giorgio Rizzo pe 13 August 2018, 16:51

robby73, spre deosebire de tine Nastase stie tennis si cand doarme sau este skunked de beat, sunt sigur ca iti este rusine sa postezi asemenea prostii.

Chiar daca știe tenis, nu are dreptul să jigneasca oameni. Sper că ai înțeles despre ce e vorba . Dacă știe tenis, să vorbească despre tenis și nu să jigneasca continu pe cineva. Nu știu dacă ai înțeles. Sper că nu raspund unui specimen ca Năstase

983732924972315
Soos Vilmos  •  13 August 2018, 18:14

Ai dreptate, frumos este sa lasi toti mitocanii sa se refuleze pe site.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează