SPORTURI  »  TENIS  »  DISPUTĂ

Ilie Năstase, izbucnire în scandalul Țiriac - Ohanian: „Au o problemă cu românii, altfel nu-mi explic!”

Ilie Năstase se solidarizează cu prietenul Ion Țiriac
Ilie Năstase se solidarizează cu prietenul Ion Țiriac

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 09:03 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 09:55

Fostul lider mondial Ilie Năstase (74 de ani) se solidarizează cu prietenul Ion Țiriac (81 de ani), după ce Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, i-a oferit un răspuns acid lui Țiriac pe rețelele de socializare. 

  • CONTEXT: Ion Țiriac a vorbit dur despre Serena Williams, deținătoare a 23 de trofee de Grand Slam, și a cerut ca aceasta să renunțe la tenis. 
  • Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a replicat acid pe Twitter. „E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac”, a fost mesajul soțului Serenei Williams.

Ilie Năstase, cel care în trecut a avut un derapaj rasist la adresa Serenei Williams, e convins că familia jucătoarei „are o problemă cu românii”.

„Dacă nici ceea ce spune domnul Ţiriac despre tenis nu mai contează, înseamnă că am luat-o razna cu toţii! Până la urmă, Serena se poate retrage când vrea ea, este strict problema ei. Dar eu cred că domnul Ţiriac cam are mare dreptate. 

Şi în ultima vreme, cam multă lume susţine că Serena ar trebui să se retragă. Legat de această postare a soţului ei, nu mi se pare normală. De fapt cred că ei au o problemă cu românii, altfel nu-mi explic”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Telekom Sport.

Ion Țiriac: „Dacă ar avea puțină decență, Serena Williams s-ar retrage”

Ion Țiriac a vorbit dur despre Serena Williams, deținătoare a 23 de trofee de Grand Slam, și a cerut ca aceasta să renunțe la tenis.

„La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2.

Soțul Serenei Williams i-a răspuns pe twitter lui Ion Țiriac

Declarațiile lui Țiriac au deveni virale pe Twitter, iar Jose Morgado, un jurnalist portughez, a postat mesajul „E sigur să spunem că Serena nu va mai juca niciodată la Madrid”, făcând referire la Mutua Madrid Open, turneul din Spania deținut de Țiriac. 

Alexis Ohanian a comentat la postarea pe Twitter a portughezului și a avut o replică dură. „E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac”, a fost mesajul soțului Serenei Williams.

VIDEO Aventură fabuloasă a lui Ilie Năstase cu o polițistă într-un club de bowling: "Am băgat-o în sală și ne-am jucat cu ea!"

Citește și alte știri din tenis:

Soțul Serenei Williams reacționează dur la adresa lui Ion Țiriac după ce miliardarul i-a cerut jucătoarei să se retragă

Schimbare istorica facută de Australian Open! Incidentul provocat de Djokovic i-a convins să ia o decizie drastică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
lenroc
lenroc  •  05 Ianuarie 2021, 18:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

202869341297961
Bluex Blue  •  05 Ianuarie 2021, 16:10

mai VALORILOR voi 2 care v-ati plimbat cururile prin tari civilizate .. va mai si coalizati la tampenii... cum dracu puteti sa faceti afirmatii si sa va mai si sustineti cu atacuri la persoana... de greutate, de varsta .. de ce nu ati spus si de culaore ??? pai voi cand v-ati plimbat talentele prin tarile astea civilizate ati vazut sa se faca referire la mizeriile pe care le-ati debitat CA LA TV ROMANESTI ? despre o persoana ? tipic mirotic si golanie de dupa blocuri... si cica asta.i unu a milionar si altu e vedeta - RUSINE SA VA FIE

ntmarcel5
ntmarcel5  •  05 Ianuarie 2021, 14:35

mai bine 2 'libidinosi' celebri decit un *** ca tine, care se poate lauda doar cu virsta , ca altceva....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează