SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Schimbare istorica facută de Australian Open! Incidentul provocat de Djokovic i-a convins să ia o decizie drastică

Schimbare istorica facută de Australian Open! Incidentul Djokovic i-a convins să ia o decizie drastică +4   FOTO
Schimbare istorica facută de Australian Open! Incidentul Djokovic i-a convins să ia o decizie drastică

Articol de - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 20:10 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 22:31

Nu mult a trecut de la incidentul provocat de Novak Djokovic la US Open 2020, când acesta a fost descalificat din competiție. Cu toate acestea, numărul 1 ATP va fi extrem de fericit după ce conducerea de la Melbourne a anunțat o schimbare semnificativă la Australian Open 2021.

  • Ediția din 2021 de la Australian Open este programată în perioada 8-21 februarie.

Organizatorii Australian Open au decis să renunțe la arbitrii de linie și să utilizeze doar tehnologia „hawk-eye” la viitorul Grand Slam. Această decizie vine în contextul în care Novak Djokovic a fost eliminat de la US Open după ce a lovit în gât o arbitră de linie, iar oficialii au luat decizia de a-l descalifica. Arbitra țintită de minge a căzut la pământ și nu a mai putut respira timp de câteva secunde.

Cu toate acestea, tehnologia Electronic Line Calling va fi disponibilă doar la turneul principal. Oficialii vor continua să oficieze meciurile de la etapele de calificare ale Australian Open care vor avea loc la Dubai și Doha.

Australian Open, din nou în pericol de amânare

Australian Open, primul Grand Slam al anului, se confruntă cu o nouă provocare, după ce organizatorii au fost nevoiți să amâne cu câteva săptămâni competiția din cauza noului coronavirus 

Proprietarii a 36 de apartamente penthouse din The Westin Melbourne, un hotel pe care organizatorii Australian Open vor să-l folosească exclusiv pentru a carantina sute de jucători, amenință cu judecata. Conform theage.com.au, proprietarii de apartamente, dintre care unii locuiesc permanent în hotelul Collins Street, susțin că afluxul de jucători de tenis din întreaga lume prezintă un risc inacceptabil pentru sănătate pentru ei și pentru comunitatea mai largă - detalii, AICI.

Momentul în care Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open

Citește și alte știri din tenis:

De ce l-a tuns Andre Agassi pe Darren Cahill la Australian Open: „Nu știu dacă mi-a mai crescut părul la fel după”

VIDEO Venus și Serena Williams, în dans spre Australian Open: „Sper că vedeți cât suntem de serioase la antrenament”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează