SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Venus și Serena Williams, în dans spre Australian Open: „Sper că vedeți cât suntem de serioase la antrenament”

Serena Williams se antrenează pentru Australian Open, turneu ce începe pe 8 februarie, acolo unde speră să obțină cel de-al 24-lea trofeu de Grand Slam, foto: Guliver/gettyimages
Serena Williams se antrenează pentru Australian Open, turneu ce începe pe 8 februarie, acolo unde speră să obțină cel de-al 24-lea trofeu de Grand Slam, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 11:02 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 11:31

Venus și Serena Williams au postat două filmulețe haioase pe Instagram, în care se antrenează pentru Australian Open și trec brusc la dans. 

  • Serena Williams, 39 de ani și loc 11 WTA, se antrenează pentru Australian Open, turneu ce începe pe 8 februarie, acolo unde speră să obțină cel de-al 24-lea trofeu de Grand Slam, record absolut în tenisul de simplu;

Serena Williams a postat  pe Instagram pentru a le arăta fanilor cum le antrenează. După ce a lovit un forehand, americanca și-a etalat mișcările de dans recreând coregrafia din videoclipul muzical pentru „Body” de Megan Thee Stallion. „Mi s-a spus că nu dezvălui suficient antrenamentul meu. Sper că acest lucru vă va ajuta să știți că sunt serios ", a subtitrat ea în videoclip. Imediat, sora mai mare a Serenei, Venus Williams, în vârstă de 40 de ani, a preluat ea însăși provocarea, postând același mesaj. 

Kim Clijsters a refuzat invitația de a participa la Australian Open! Cine i-a luat locul

Serena Williams și Maria Sharapova sunt cele mai bogate femei din istoria sportului

La final de 2020, Yahoo Finance a întocmit topul celor mai bogate sportive din istoria sportului. Primele trepte ale podiumului sunt ocupate de Serena Williams (39 de ani) și Maria Sharapova (33), dar al treilea nume din ierarhie este o surpriză totală. Vezi aici topul celor mai bogate sportive din istorie. 

Australian Open, din nou în pericol de amânare!

Australian Open, primul Grand Slam al anului, se confruntă cu o nouă provocare, după ce organizatorii au fost nevoiți deja să amâne cu câteva săptămâni competiția din cauza noului coronavirus. 

Proprietarii a 36 de apartamente penthouse din The Westin Melbourne, un hotel pe care organizatorii Australian Open vor să-l folosească exclusiv pentru a carantina sute de jucători, amenință cu judecata. Conform theage.com.au, proprietarii de apartamente, dintre care unii locuiesc permanent în hotelul Collins Street, susțin că afluxul de jucători de tenis din întreaga lume prezintă un risc inacceptabil pentru sănătate pentru ei și pentru comunitatea mai largă. Totul despre situația de la Australian Open, aici. 

Citește și alte știri din tenis: 

Ce a sesizat Garbine Muguruza, după ce s-a antrenat cu Jandarmeria spaniolă: „Am rămas surprinsă”

Tenisul, dat peste cap în continuare de coronavirus » „Al 5-lea Grand Slam” a dispărut din calendarul lunii martie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  04 Ianuarie 2021, 15:32

Brrrrr...jurassic *** tenis !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează