SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV CTP îi face o promisiune lui Ilie Năstase: „Dacă sari fileul înaintea mea, te asigur că n-o să scriu niciun cuvânt”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 14:22 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 14:30

Ilie Năstase s-a arătat indignat de un articol scris de Cristian Tudor Popescu, imediat după ce Diego Maradona a încetat din viață, anul trecut, la vârsta de 60 de ani. 

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO, CTP a recunoscut că a avut o discuție cu Năstase după declarațiile făcute de fostul tenismen și că l-a asigurat că la moartea sa nu va publica niciun text.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu CTP a fost difuzată pentru prima dată în luna martie a acestui an

- Domnule Popescu, Ilie Năstase a fost implicat în tot felul de evenimente.

- A făcut tot felul de nefăcute, am reacționat de fiecare dată. Ultima dată, Ilie mi-a spus: „Având în vedere ce scrii despre Maradona, mă gândesc cu groază ce o să scrii despre mine când o să mor!”.

- Și cum ați reacționat?

- I-am spus: „Ilie dacă se întâmplă cumva să sari fileul înaintea mea, te asigur că n-o să scriu niciun cuvânt. Dacă ți-e atât de teamă de ce o să scriu eu atunci”. Mă rog, o să vedem cine sare fileul primul. Cam asta este cu Ilie!

- Dar n-ați comentat probleme lui cu soția, cu divorțul, cu bătăile...

- Eu n-am comentat niciodată lucruri despre viața personală a domnului Năstase. Eu am comentat lucruri legate de tenis, legate de Ilie Năstase. De pildă, atitudinea lui de la Cupa Davis, de la Constanța, cu Anglia. Când le-a înjurat pe jucătoarele și căpitanul britanic. Chestiuni de tenis... Niciodată eu n-am putut să fiu indiferent. M-am băgat în lucruri din care n-am avut nici de pierdut, nici de câștigat.

- Îmi spuneți, vă rog...

- Domnule Ioanițoaia, știți care este problema? Problema e așa, iar Andrei Pleșu spunea odată comentând o carte de-a mea: „Domne, cu Cristian Tudor Popescu eu sunt asigurat de un lucru. Chiar dacă suntem prieteni și mâine o să fac ceva ce el consideră greșit, o să dea cu mine de toți pereții. Acest lucru e garantat!".

Voi vă daţi seama ce o să fie la gura lui când voi muri eu? Vă daţi seama ce o să să spună despre mine? Că am fost nr.1 în tenis și atât, iar apoi o să-și dea drumul veninului din el asupra mea?
- Ilie Năstase

Citește și:

Șumudică schimbă sistemul de joc la CFR Cluj, dar are o mare problemă! De ce are nevoie urgent + cum poate arăta primul „11”

Mircea Lucescu îi atrage atenția lui Rădoi: „Asta e o mare problemă de antrenor” și îi dă un sfat: „Așa se câștigă un meci”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adriann_
adriann_  •  05 Iunie 2021, 14:51

Din interviul asta lipsea o intrebare" Domnule Popescu, e adevarat ca sunteti nepotul lui Iulian Vlad, ultimul sef al Securitatii ceausiste?" Sa aiba omul ocazia sa confirme sau sa infirme...

reteleanu
reteleanu  •  05 Iunie 2021, 14:35

*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează