SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

FOTO Ilie Năstase și Ioana Simion, decizie uluitoare! S-au cununat, deși erau la un pas de divorț

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat sâmbătă +19   FOTO
Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat sâmbătă

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 13:08

Deși se părea că vor divorța, Ilie Năstase, 73 de ani și Ioana Simion, 44 de ani, s-au cununat religios.

După mai multe certuri, care au făcut ca cei doi să locuiască separat, relația dintre Ilie și Ioana a luat o turnură spectaculoasă! 

Când se părea că Ilie Năstase, fost lider ATP, se pregătește să divorțeze de soția sa la doar un an de la nuntă, și să ajungă la al cincilea divorț,  Ioana, care depusese actele de divorț, a decis să-i mai acorde o șansă. Astfel, cei doi s-au cununat în secret sâmbătă! Nunta a fost una intimă, cu doar câțiva prieteni, și a avut loc la Techirghiol

Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a declarat Ioana Simion, potrivit Click.

+15 FOTO

VIDEO Poveste genială a lui Ilie Năstase: "La 6 ani stăteam în pielea goală și mă uitam la tenis! Îmi aruncau doamnele câte-o ciocolată"  

Citește și: 

Novak Djokovic se revoltă! Deranjat de măsurile de protecție de la US Open: „Sunt extreme!”

Două turnee la New York? Ce măsuri au în vedere organizatorii de la US Open pentru ca întrecerea să aibă loc la datele stabilite

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
169210116778515
Valeriu Chis  •  07 Iunie 2020, 20:10

"Magnific, asa ceva nu se poate vedea decat in filme"-le cu ...

169210116778515
Valeriu Chis  •  07 Iunie 2020, 19:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scorillo07
scorillo07  •  07 Iunie 2020, 16:49

Individa pare suficient de prezentabilă. Întrebarea care se pune este ce-o fi găsit la creatura de năstase ca să-şi complice viaţa cu el ?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează