SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Novak Djokovic se revoltă! Deranjat de măsurile de protecție de la US Open: „Sunt extreme!”

Novak Djokovic // FOTO: Guliver/GettyImages +37   FOTO
Novak Djokovic // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 09:44

Sârbul Novak Djolovic (33 de ani, locul 1 ATP) se pregătește pentru reluarea competițiilor și a vorbit despre modul în care va fi organizat US Open, turneul de Grand Slam care e programat să înceapă pe 31 august.

Deși SUA este cea mai afectată țară de pandemia de coronavirus, iar Wimbledon a fost anulat, iar Roland Garros a fost reprogramat pentru luna octombrie, organizatorii US Open vor ca turneul de la New York să se desfășoare. Americanii au stabilit reguli dure spre nemulțumirea lui Novak Djokovic.

„Am vorbit la telefon cu mai mulți lideri din tenis. Au fost discuții despre continuare sezonului, în mare parte despre US Open. Nu știu dacă se va organiza. Regulile pe care ne-au pus să le respectăm pentru a fi acolo și pentru a juca sunt extreme! 

Nu vom avea acces în Manhhattan și va trebui să dormim în hotelurile de la aeroport! Vom fi testați de două sau trei ori pe săptămână. În plus, ar trebui să aducem doar o persoană în club, ceea ce e imposibil. Ai nevoie de antrenor, preparator fizic și fizioterapeut”, a declarat Novak Djokovic pentru Prva TV, din Serbia, citat de BBC.

Deocamdată, tenisul mondial e oprit până la 1 august, anumite decizii de repornire a lui urmând a fi anunțate în această lună.

57,2 milioanede dolari au fost premiile totale la ediția din 2019 a US Open

FOTO. Imagini inedite din București, în timpul pandemiei de COVID-19

+33 FOTO

VIDEO. Simona Halep a refuzat Monte Carlo, paradisul fiscal al tenisului

Citește mai multe știri din tenis: 

Roland Garros se joacă pe GSP.ro » Zgura vrăjită de marele Rafael Nadal: „E probabil să plec de pe această lume și recordul meu să fie încă valabil"

Două turnee la New York? Ce măsuri au în vedere organizatorii de la US Open pentru ca întrecerea să aibă loc la datele stabilite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează