SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Ilie Năstase și Margaret Court, ironizați după ultimele derapaje: "Vă declar soț și soție!"

Ilie Năstase, în timpul openului francez din 2006, alături de jucătoarea belgiană Kim Clijsters / FOTO: Guliver/ Getty Images
Ilie Năstase, în timpul openului francez din 2006, alături de jucătoarea belgiană Kim Clijsters / FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 22:29

În cadrul emisiunii "Comsiarul Tenisului", pe care o prezintă la Eurosport în timpul turneului de la Roland Garros, fostul tenismen John McEnroe i-a ironizat pe Ilie Năstase și pe Margaret Court, cei doi ieșind în evidență în ultima vreme prin declarații rasiste și homofobe. 

"Am o solutie posibilă pentru cei doi: căsătoriți-vă! Eu vă declar soț și soție", a spus fostul mare jucător american, la Eurosport.

În luna aprilie, Ilie Năstase a făcut anumite remarci rasiste cu privire la copilul nenăscut al Serenei Williams.

Recent, australianca Margaret Court, una dintre cele mai mari jucătoare din istorie, a făcut mai multe declarații împotriva căsătoriilor gay, iscând un val de reacții negative.

John McEnroe a continuat, declarând că și-ar dori ca pe arena " Margaret Court" din Australia să se desfășoare o imensă nuntă a unor persoane de același sex.

"Îl voi suna personal pe prietenul meu, Elton John, să fie oaspete de onoare la nunta cu cele mai multe persoane de același sex",  a adăugat acesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  07 Iunie 2017, 09:59

Vom ajunge vremurile cand a te insura/marita cu o femeie/un barbat - va fi o rusine MONDIALA. Noi vom fi minoritatea care sa-si revendice un loc sub soare. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ertyuiop
ertyuiop  •  06 Iunie 2017, 12:31

:))))) Bravo John!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  06 Iunie 2017, 11:08
Postat de caminero pe 06 Iunie 2017, 10:40

Am impresia ca minoritatile astea nationale, sexuale, politice, religioase, si asa mai departe, nu prea isi cunosc lungul nasului. Si mai am impresia ca in curind o sa simta din nou biciul pe spinare, caci li s-a urit cu binele si au iesit ca paduchii pe frunte ...

lungul nasului acestora n-ar trebui sa fie nici mai mare si nici mai mic decat lungul nasului vostru/ nostru samd...cam despre asta e vorba... baieti..daca nu intelegeti foarte bine situatia mai bine abtineti-va

Vezi toate comentariile (17)
Comentează