SPORTURI  »  TENIS  »  CAZUL SIMONA HALEP

Ilie Năstase, luare de poziție după ce Simona Halep a fost audiată la Londra: „A durat prea mult! Nu înțeleg!”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 08:38 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 09:27

Fostul mare tenismen Ilie Năstase (76 de ani) a vorbit despre situația Simonei Halep (31 de ani, numărul 50 WTA), jucătoare care a fost audiată zilele trecute la Londra de către cei de la Sports Resolutions, un for care se ocupă de soluționarea litigiilor în sport. Halep a fost suspendată în toamna anului trecut de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului după ce a picat un test anti-doping la US Open 2022.

Ilie Năstase nu înțelege de ce organele abilitate au întârziat atât de mult audierea Simonei Halep. A dat exemplul cazului Serenei Williams, cea care a refuzat un test inopinat în anul 2018, după ce un reprezentant al Agenției Naționale Anti -Doping din SUA s-a prezentat la reședința ei din Florida. Atunci, Williams a purtat o conversație telefonică cu Steve Simon, șeful WTA, în care americanca s-ar fi plâns că este vânată de comisarii antidoping.

Ilie Năstase l-a și contrazis pe Ion Țiriac, cel care spunea, zilele trecute, că responsabilii cu audierea speței Simonei Halep i-au încheiat cariera româncei.

Gestul extrem pregătit de Cristian Tudor Popescu, dacă se dovedește că Simona Halep s-a dopat intenționat: „Vă spun clar!”
PROMISIUNE
Gestul extrem pregătit de Cristian Tudor Popescu, dacă se dovedește că Simona Halep s-a dopat intenționat: „Vă spun clar!”

Ilie Năstase, după ce Simona Halep a fost audiată la Londra: „A durat prea mult!”

„A durat prea mult, după mine, toată treaba asta! Eu ştiu, când am avut problema cu Serena, că noi în trei zile am rezolvat problema, că ne-am dus noi peste ei. Nu înţeleg!

Eu ştiu că Simona nu a mai putut să joace turnee şi probabil că a pierdut mulţi bani. Depinde de decizia care se ia. Decizia trebuie să fie în favoarea ei, ca să ceară banii.

Poate reveni pe teren, are 31 de ani. Dacă ai fost numărul 1 mondial, nu uiţi tenisul în două luni sau în 8 luni”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Antena Sport. 

Care va fi verdictul în cazul Simona Halep? Riscă peste 4 ani de suspendare

Întrebarea tuturor în aceste momente este: când se dă verdictul în cazul Simonei Halep? Surse GSP spun că fostul lider mondial va afla verdictul într-o perioadă ce poate varia de la câteva zile și până la maximum două săptămâni.

Termenul din regulament este „într-un timp rezonabil”, dar judecând după cutumă, Simona ar putea afla în următoarele 2 săptămâni care este viitorul ei în tenis.

VIDEO. Ion Țiriac, despre cazul Simona Halep: „Mi se pare obscenă perioadă de când a fost depistată pozitiv”

Citește și: 

Emoții pentru Iga Swiatek înainte de Wimbledon » A declarat forfait: „Sunt deziluzionată”

S-au tras la sorți tablourile principale de la Wimbledon » Cu cine joacă reprezentantele României + Care sunt meciurile la masculin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VardyParty
VardyParty  •  02 Iulie 2023, 00:11

Cam asa ziceau si doamnele care il vizitau pe Ilie, pe vremuri: “ A durat prea mult! Nu înțeleg!”

1_0_1_0
1_0_1_0  •  01 Iulie 2023, 11:53

“ Ilie Năstase, luare de poziție ”…. Serios? Asta nu stie lua nici pozitie de drepti, ce saracie. Pe cine poate asta influenta astfel incat sa ia pozitie? Nici macar un militian de la rutiera….

267890
267890  •  01 Iulie 2023, 09:34

Ce nu înțelegi dle Năstase? În primul rând ea a tergiversat pentru că nu prezenta acele așa zise probe. Și in al doilea rând, în mod sigur a căutat și căi de rezolvare neortodoxe ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează