SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ce a observat Ilie Năstase la Simona Halep: „Nu știu dacă Mouratoglou e potrivit. Dar am văzut o schimbare”

Simona Halep și Patrick Mouratoglou // FOTO: Imago
Simona Halep și Patrick Mouratoglou // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 14:50 / Actualizat luni, 16 mai 2022 14:54

După eliminarea din turul doi al turneului WTA de la Roma, după 6-7 (1), 3-6 cu Danielle Rose Collins (28 de ani, 9 WTA), Simona Halpe (19 WTA, 30 de ani) se pregătește de turneul de la Roland Garros (22 mai -5 iunie). 

Competiția de la Paris va fi a treia la care Simona Halep îl va avea alături pe antrenorul Patrick Mouratoglou, după cele de la Madrid și Roma.

Poftiți la tenis feminin!
WTA ROMA
Poftiți la tenis feminin!

Cum vede Ilie Năstase colaborarea dintre Halep și Mouratoglou

Ilie Năstase, fost lider ATP, a comentat situația în care se află Simona Halep, declarând că nu știe dacă antrenorul francez e potrivit pentru ea.

„Nu putem acum, după două săptămâni, să-i cerem să fie numărul 1 din nou. E greu. A petrecut mult timp împreună cu Cahill, iar acum e un nou început. Simona nu trebuie să revină în Top 10. A a fost numărul 1. Eu i-aș spune să ia turneele mai mari, să joace numai turneele de Grand Slam. 

Nu știm ce va fi la Roland Garros. Lăsați-o să joace. Are un antrenor care îi convine acum. A pierdut câteva turnee, n-a pierdut totul. Nu știu dacă Mouratoglou e antrenorul potrivit. Pe ea trebuie să o întrebați. Da, am observat o schimbare la serviciul doi. E mai puternic”, a spus Ilie Năstase, potrivit digisport.ro.

Dacă într-adevăr face acele şase ore pe zi şi îşi face rectificările, exact cum a făcut Neagu, atunci când a trebui să facă refacerea, totul este posibil. Am văzut patru jocuri ale ei, amestecate cu de toate, cu mingi frumoase, dar şi cu nişte greşeli destul de rudimentare
- Ion Țiriac, pentru Agerpres

VIDEO Ion Țiriac: „N-am văzut niciun antrenor până acum care să nu fie dominat de Simona Halep!"

Citește și: 

Djokovic, „împărat” pentru a 6-a oară la Roma » A cucerit primul titlu din 2022 și e gata de Roland Garros

„Uraganul” Swiatek! Iga a câștigat și turneul de la Roma și are cifre uluitoare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează