SPORTURI  »  TENIS  »  CERINȚĂ

Ilie Năstase a mers la Nicușor Dan să-i ceară statuie și muzeu: „Sunt unele vai de capul lor acolo, puteau pune încă una”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 11:21 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 11:34

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, care a împlinit marți 76 de ani, a dezvăluit că a mers la primarul din București, Nicușor Dan, pentru a-i cere să-i fie construite o statuie și un muzeu în parcul Herăstrău.

Ilie Năstase, primul număr 1 din istoria ATP și dublu câștigător de Grand Slam la simplu, a mers în audiență la primarul Municipiului București, Nicușor Dan, căruia i-a prezentat un proiect ce presupune construirea unui muzeu și a unei statui în parcul Herăstrău, denumit oficial „Parcul Regele Mihai”.

Năstase se consideră îndreptățit să aibă parte de această onoare, însă edilul i-a refuzat solicitarea.

Mereu Ilie Năstase
editorial
Mereu Ilie Năstase

Ilie Năstase a mers la Nicușor Dan pentru a-i cere statuie și muzeu: „Voiam să-mi împărtășesc trofeele cu cei tineri”

„Nu trebuie să mă bat eu să-mi facă statuie sau muzeu. Ei ar trebui să facă, dacă vor să facă ceva!

Am fost la dânsul cu proiectul meu, care este foarte frumos. Am mers dimineața, pe la ora 09:30, m-a primit și i-am explicat ce vreau să fac. Dânsul a spus că nu crede că se poate face, pentru că e vorba despre un parc cu verdeață.

Acolo unde voiam eu, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, vin toți copiii cu role, stau pe acolo. Asta era ideea, să împărtățesc trofeele mele cu cei tineri, care nu mă cunosc.

Acolo sunt niște statui vai de capul lor. Se putea pune încă una, sau la 50 de metri de acolo”, a afirmat Năstase la Pro Arena.

Auziți, dar știți cât a stat Charles de Gaulle în România, da? 5 minute! A venit, a făcut turul Arcului de Triumf și a plecat la aeroport.

- Ilie Năstase

CV Ilie Năstase:

  • 56 de turnee ATP câștigate la simplu (dintre care 2 de Mare Şlem şi patru Turnee ale Campionilor) plus alte 37 de finale ATP
  • 45 de turnee ATP câștigate la dublu (dintre care 3 de Mare Şlem) plus alte 35 de finale disputate
  • 2 turnee de Mare Şlem la dublu mixt
  • 3 finale ale Cupei Davis disputate cu echipa României (1969, 1971, 1972)

VIDEO » Ilie Năstase și Ion Țiriac, urmăriți pe străzile din Londra: „Mă bagați la pușcărie! Mâncam cu 2,5 dolari pe zi, dormeam în hotel de 3 lire!”

Mai multe știri din tenis: 

Ilie Năstase, scandal cu soția chiar de ziua sa: „Cine e? Vreau să știu!”

Kasatkina a condamnat dur războiul declanșat de Putin și se teme să revină în Rusia: „Mă simt neputincioasă! Europa nu face niciun rahat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Bebeto73
Bebeto73  •  20 Iulie 2022, 18:55

Una statuie via ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

meghi
meghi  •  20 Iulie 2022, 18:35

Tupeu nesimtit....

csaba
csaba  •  20 Iulie 2022, 16:31

A spus și cum să arate *** sub sau peste el, un nesimțit, n-a muncit niciodată în tenis pentru performanțele lui, a muncit numai la bordelele din apusul europei, iar să te îmraci în uniformă e chiar nesimțire totală, n-a făcut armată nici 5 minute, crede că dacă are ceva bănuți îi este permis totul, de fapt cum e acest *** sunt și majoritatea conducătorilor acestei țări !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează