SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Imagini memorabile cu Emma Răducanu » S-a împlinit ce spunea în urmă cu 7 ani!

Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA), noua campioană de la US Open, a avut ambiții mari încă de la o vârstă fragedă. +30   FOTO
Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA), noua campioană de la US Open, a avut ambiții mari încă de la o vârstă fragedă.

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 18:52 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 19:07

Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA), noua campioană de la US Open, a avut ambiții mari încă de la o vârstă fragedă.

După succesul total neașteptat al jucătoarei cu origini românești la US Open, apar noi informații despre fenomenul Emma, care a câștigat turneul din Statele Unite fără set pierdut, venind din calificări!

Emma Răducanu, în 2014: „Sper ca într-o zi să câștig un Grand Slam”

Sky a prezentat un videoclip cu Emma din 2014. La 11 ani, Emma avea planuri mărețe: „Îmi place să joc tenis, îmi place să călătoresc în jurul lumii. Jucătorii favoriți? Pe tabloul WTA, o admir pe Li Na, se mișcă foarte bine, iar la băieți pe Roger Federer - face acest sport să arate foarte simplu. Știu că e mult de muncă, dar sper ca într-o zi să câștig un turneu de Grand Slam. Poate se va întampla”.

Emma Răducanu, apariție spectaculoasă pe covorul roșu

Emma Răducanu și alte vedete din sportul mondial au avut apariții spectaculoase, aseară, la Met Gala.

Proaspăta campioană de la US Open, finalista Leylah Fernandez și alte vedete internaționale au fost prezente noaptea trecută la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume, care are ca scop strângerea de fonduri și care se desfășoară la Metropolitan Museum of Art, din New York.

Spre deosebire de cei mai mulți dintre invitați, Emma Răducanu a preferat o ținută mai „cuminte”, de la Chanel. A avut fustă și un top în două culori, alb și negru, plus o cămașă din mătase.

Serena Williams a ales o ținută extravagantă, formată dintr-un bodysuit din dantelă și o capă din pene, de la Gucci.

Emma Răducanu la Met Gala
Emma Răducanu la Met Gala
Emma Răducanu la Met Gala
Emma Răducanu la Met Gala
Naomi Osaka la Met Gala
+26 FOTO

Emma Răducanu: „Mereu am visat să câștig un turneu de Mare Șlem”

Emma Răducanu a devenit, duminică noaptea, prima câștigătoare de trofeu major venită din calificări, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez cu 6-4, 6-3. Ea a izbutit acest lucru la doar a doua prezență pe un tablou principal de Grand Slam.

„Mereu am visat să câștig un turneu de Mare Șlem. Am început să-mi imaginez de când eram foarte mică, iar cel mai des mă gândeam la sentimentul pe care ți-l dă câștigarea trofeului și la momentul în care mergi la oamenii apropiați din lojă. Am adormit în multe nopți gândindu-mă la această imagine”, a spus Răducanu la conferința de presă.

Ea a devenit cea mai tânără câștigătoare de Mare Șlem din 2004 încoace de la Wimbledon, de la Maria Sharapova, care se impunea la 17 ani. Și prima jucătoare de la US Open care nu pierde set și câștigă de la Serena Williams în 2014. Americanca a cedat atunci doar 32 de game-uri, în timp ce britanica a lăsat pe drum 34 pe tabloul principal.

Citește mai multe știri despre Emma Răducanu:

Jurgen Klopp, vrăjit de Emma Răducanu: „Talentul secolului!”

1 milion de afișări în 7h! Videoclipul postat de Emma Răducanu pe Weibo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
267890
267890  •  18 Septembrie 2021, 13:49

Nu vreau sa mai aud de Raducanu! Mi se face greață.

780708698710213
Razvan Claudiu  •  17 Septembrie 2021, 17:15
Postat de dubluv pe 16 Septembrie 2021, 19:29

toti copiii care joaca tenis si dau un interviu spun ca vor sa castige un Grand Slem.

Asa este . Toti copiii viseaza si declara asta. Diferenta este ca aia care si reusesc ii numeri pe degete. De aia este interesant clipul.

andrei.33
andrei.33  •  16 Septembrie 2021, 21:05
Postat de dubluv pe 16 Septembrie 2021, 19:29

toti copiii care joaca tenis si dau un interviu spun ca vor sa castige un Grand Slem.

Exact. Nu e nimic incredibil. Senzational ieftin.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează