SPORTURI  »  TENIS  »  JAPONIA

FOTO Naomi Osaka a făcut furori la Roma » Ce au remarca fanii în imaginile postate de cvadrupla campioană de Grand Slam

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 20:01 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 20:18

Naomi Osaka (24 de ani, #13 WTA), cvadruplă campioană în turneele de Grand Slam, se află în vacanță în Italia, la Roma, unde își petrece timpul liber.

Cvadruplă campioană de Grand Slam a postat noi fotografii pe profilul personal de Instagram și arată că se simte foarte bine. Naomi Osaka a pozat pe o stradă din Roma, în timp ce poartă o rochie albastră, în carouri și cizme roșii.

Deși se află în vacanță, sportiva pare să fie într-o formă de invidiat. Picioarele ei lucrate au făcut furori printre fani. 

„Fabuloasă!”, a scris un fan în comentarii, „Cea mai tare la categoria picioare!”, a zis altcineva.

+17 FOTO

Naomi Osaka, despre secretul picioarelor perfecte

Pentru a avea picioarele perfecte, Naomi a explicat că are sesiuni de antrenament de trei ore pe teren în fiecare zi cu antrenorul ei, Abdul Sillah, potrivit Us Weekly. De-a lungul antrenamentelor ei intense, Naomi Osaka se bucură de smoothie-urile ei preferate.

„Îmi place timpul petrecut pe teren. Exercițiile mele de dimineață alternează între lovituri la sol, exerciții cardio și exerciții de lucru cu picioarele.

Secretul meu constă în smoothie-uri. Dacă fructele încep să se strice, în loc să le arunc, le tai și le pun în pungi de dimensiuni mari și le congelez, astfel încât să fie gata pentru shake-urile mele preferate”, a spus Naomi Osaka, pentru Mind Body Green.

Antrenorul Simonei Halep, concluzii după Transylvania Open: „O săptămână stresantă. Când stai 3 luni, pierzi ritmul”
TRANSYLVANIA OPEN
Antrenorul Simonei Halep, concluzii după Transylvania Open: „O săptămână stresantă. Când stai 3 luni, pierzi ritmul”

Naomi Osaka: „Nu știu când o să mai joc tenis”

La conferința de presă după eliminarea în turul III al turneului de la US Open, Naomi Osaka a făcut câteva declarații alarmante: a spus că nu știe când va mai juca tenis, dar și că nu mai simte bucuria de a fi pe teren.

„Să fiu sinceră, mă aflu într-un punct al vieții în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac în continuare. Nu știu când o să mai joc tenis și care e următorul meu meci. Voi lua o pauză pentru o vreme.

În ultimul timp, nu mai simt nicio bucurie nici măcar atunci când câștig. Mă simt ușuartă, doar atât. Când pierd, sunt foarte tristă. Nu cred că e normal acest lucru. Vreau să scap de aceste stări”, a declarat Osaka, potrivit The Guardian.

Naomi Osaka a avut un 2021 agitat. Aceasta s-a retras de la Roland Garros și Wimbledon și, în plus, a suferit și din punct vedere mental. Nipona a atras atenția încă de la Roland Garros despre faptul că atitudinea și unele întrebări ale jurnaliștilor îi afectează sănătatea mintală. Recent, ea a izbucnit în plâns la Cincinnati, în momentul în care vorbea despre victimele cutremurului din Haiti, țara de origine a tatălui său.

4 turneede Mare Șlem a cucerit Osaka până acum: de două ori la Australian Open și de două ori la US Open

Citește și: 

„Se spune că vitamina D face bine»” » Ce face Aryna Sabalenka în izolare la Indian Wells

Naomi Osaka a izbucnit în plâns la Cincinnati, după o întrebare primită la conferință: „Îmi pare rău!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dexter3
dexter3  •  01 Noiembrie 2021, 22:43

Ha ha ha, ce gluma proasta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează