SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Impresarul Mariei Sharapova iese la atac: "Așa o s-o vedeți pe Maria în viitor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 16:34

Max Eisenbud, agentul Mariei Șarapova, a dezmințit informația care a circulat în ultimele zile cum că rusoaica va întrerupe colaborarea cu Nike. (Detalii AICI)

"Maria are un contract pe viață cu americanii de la Nike. Fanii o vor vedea în 2019 în cele mai frumoase rochii și vor fi scoase pe piață și alte produse din colecția La Cortez", a declarat Max Eisenbud.

Tabloidul britanic The Sun a fost primul care a lansat pe piață că Nike și Maria Sharapova vor înceta colaborarea la finalul lui 2018. Din informațiile de pe piață, rusoaica în vârstă de 31 de ani încasează 10 milioane de dolari anual de la firma de echipament sportiv. Contractul dintre Maria Sharapova și Nike a fost semnat în urmă cu 20 de ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează