SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Încă o reacție dură după ce Halep și-a prezentat trofeul pe Arena Națională: "Factorul politic i-a umbrit Simonei această realizare"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 17:10

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a reacționat dur după evenimentul în care Simona Halep și-a prezentat o copie a trofeului de la Roland Garros pe Arena Națională. Edilul dă de pământ cu politicienii care "au vrut să-i umbrească Simonei această realizare". 

"Cine seamănă vânt culege furtună. Asta au făcut ei sâmbătă. Ei, PSD-ul. Era firesc să se întâmple ceea ce s-a întâmplat pe Arena Naţională. Desigur, aprecierile că «forţele obscure», «statul paralel», «statul perpendicular» au făcut lucrul ăsta este, pot să spun, de-a dreptul mizerabil. Acolo suntem.

România de azi e o societate foarte divizată în care cei care ne cred proşti şi-or fi dat seama că nu suntem proşti. Şi mai mult, că nu suntem nici măcar puţini şi că putem accepta o anumită obedienţă până la un anumit nivel. De data aceasta, cei de la Arena Naţională au simţit că se doreşte confiscarea muncii personale şi a familiei unei sportive care a sacrificat timpul, banii, sănătatea, şi multe alte lucruri pentru a deveni campioană. Factorul politic, obedient, a vrut să-i umbrească această realizare", a declarat Chirica, potrivit Agerpress. 

Simona Halep a prezentat luni seara, pe Arena Națională, o copie a trofeului cucerit la Roland Garros. Evenimentul a fost marcat de huiduielile copioase cu care cei 15.000 de fani prezenți pe stadion au întâmpinat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. 

Vezi și:  A editat toate comentariile! Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook și a ras orice critică: "Felicitări, dna Firea, vă iubim"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
wishmaster
wishmaster  •  12 Iunie 2018, 22:03
Postat de ciuleavvictorms pe 12 Iunie 2018, 20:51

*** la alta poarta! Ati impartit tara ca sa o jecmaniti si postati in justitiari, RUSINEEE!

vezi bah, sluga pesedista, cum arata judetul Telemorman după anii de jecmanire dragneaista! cel mai sarac judet din țara, dar indeajuns de bogat ca să-l improprietareasca pe Dinți-Maro cu o insula și cu câțiva km de Dunare, spre o binemeritata la dolce vita... asa, din avutul obștesc, ca doar teleormanenii sunt cu dare de mâna, nu? noroc cu trompete pline de bale, ca tine sa ne mai desteptam naibii, ca vine Sörös și ne *** pe toți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Iunie 2018, 20:57
Postat de enjoythesilence pe 12 Iunie 2018, 18:39

vezi de treaba ca nu i-a dat voie sa faca prezentarea in piata, fie ea Victoriei, revolutiei sau Universitatii, ca, vezi Doamne, e din scurt. Trebuia sa ia in calcul victoria Simonei si, daca ar fi castigat (ceea ce s-a si intamplat) sa demareze pregatirile pentru a o primi cum se cuvine. dar nu a facut asta pentru ca era ocupata cu *** psd, dragnea a si declarat ca "succcesul" mitingului a fost mult mai mare decat al Simonei!!!! nu numai ca nu s-au organizat, ci au vrut sa o puna pe Halep sa prezinte trofeul RG pe scarile stadionului, IN AFARA STADIONULUI! asa ca mai lasa-ma cu mai muta asta si nu mai da exemple din alte tari, acolo oamenii sunt normali si sunt si organizati. aici, cotofanan sinistra a urcat prima pe scena, inaintea Simonei. practic, scena era a ei! ***a, comunista, urata, scorpie nesuferita!

PROSTOVANE, DE CE DISTORSIONEZI? Sunteti niste terchea- berchea, cu pretentii de „telectuali”, vai si amar de voi ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Iunie 2018, 20:51
Postat de Solomon Neagu pe 12 Iunie 2018, 19:42

O "lipitoare" din Moldova crescuta la trustul de presa al unui infractor dovedit si incarcerat, nu poate fi un "Caracter",asa ca nu te voi suferi niciodata Gabi Firea ! Apropo's,cum ramane cu gratuitatea la RATB,un punct din programul de campanie electorala,deja au trecut 2 ani ????? Acest punct din campania electorala nepunctat, dovedeste faptul ca este o mincinoasa,pe deasupra a mai angajat 300 de controlori la RATB !!!! Gresesc cumva,dragi sustinatori ai cititoarei de promter de la stirile A1 ????

*** la alta poarta! Ati impartit tara ca sa o jecmaniti si postati in justitiari, RUSINEEE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează