SPORTURI  »  TENIS  »  CORUPŢIE ÎN TENIS

Încă o victimă a pariurilor

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

Giorgio Galimberti a fost găsit vinovat pentru pariuri pe meciuri de tenis. El a fost suspendat luni de către ATP pentru 100 de zile din toate competiţiile "sportului alb" şi amendat cu 35.000 de dolari.

Conform ATP, Galimberti a pariat din iunie 2003 şi pînă în ianuarie 2006 pe tenis, lucru strict interzis de federaţia internaţională. Italianul de 32 de ani nu este însă "peştele cel mare" pe care ATP speră să-l descopere. Acesta nu a intrat niciodată în primii 100 de jucători ai lumii, iar în acest moment ocupă locul 1009.

"Toată lumea legată de ATP are obligaţia să respecte regulile, în special pe cele menite să protejeze şi menţină integritatea sportului nostru. ATP va continua să intenteze proceduri disciplinare împotriva celor care sunt depistaţi că nu le respectă." a declarat Gayle David Bradshaw, vicepreşedintele executiv al regulilor şi competiţiei ATP.

Galimberti este al patrulea italian suspendat pentru pariuri, după Potito Starace, Daniele Bracciali şi Alessio Di Mauro, în cadrul anchetei ATP. Totul a început anul trecut de la un meci între Nikolay Davîdenko şi Martin Vassallo Arguello, cînd casa de pariuri Betfair a atenţionat ATP în legătură cu sumele mari pariate pe argentinian.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  19 Februarie 2008, 14:59

Vrei sa castigi multi bani la pokerul online ? Invata strategii , secrete , sfaturi , cum sa traiesti din poker si cum sa devii un jucator profesionist . DVD-uri GRATIS ! turneu de 1000$ GRATIS ! 25$ GRATIS ! (cu acelasi cont de poker poti juca table online , bingo, casino + poti paria online la cea mai mare casa de pariuri online) Ce mai astepti ? ID mess : POKERDUBLU

Vezi toate comentariile (1)
Comentează