SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Incredibil! Declaraţii de necrezut ale unui oficial: "Da, este mult doping în tenis! Jucătorii trebuie lăsaţi să se dopeze" :O

foto: jurnalul.ro
foto: jurnalul.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 februarie 2015 12:22

Tot mai multă lume vorbeşte despre problema dopajului în tenisul mondial, iar tatăl unei jucătoare importante a oferit un interviu în care a abordat acest subiect.

Sergio Giorgi, tatăl jucătoarei Camila Giorgi (locul 33 în lume) şi căpitanul nejucător al echipei Italiei, consideră că foarte mulţi jucători se dopează şi a oferit o soluţie de necrezut pentru această problemă.

"Normal că este doping în tenis. Este plin de doping. Au doctori care îi acoperă, dar uitaţi-vă la muşchii unor jucători de tenis sau cum aleargă. Nu este normal.

Controalele doping sînt ridicole, nu sînt necesare. Singura soluţie este să laşi jucătorii să se dopeze dacă vor. Nu i-aş permite niciodată Camilei să o facă pentru că dopingul te distruge şi în viaţă nu contează doar ceea ce se întîmplă pe teren, este important să te simţi bine după ce închei cariera", a spus antrenorul în presa din Italia.

Citeşte şi: Hercule în fustiţă » Cristian Geambaşu aruncă o umbră asupra victoriei Serenei Williams: "Atît timp cît dopingul e subiect tabu..."

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cezar_patru
cezar_patru  •  05 Februarie 2015, 22:33
Postat de robotzel pe 05 Februarie 2015, 22:09

sa inteleg ca tu esti de acord cu dopajul etnobotanistule?

ai inteles aiurea! si te-ai bagat in seama aiurea! si etnoBOTANISTA e mamicutza ta, centurizda!

robotzel
robotzel  •  05 Februarie 2015, 22:09
Postat de cezar_patru pe 05 Februarie 2015, 20:54

si toate medicamentele sa mearga la tine, la balamuc!

sa inteleg ca tu esti de acord cu dopajul etnobotanistule?

oricare
oricare  •  05 Februarie 2015, 21:06

Nea Giorgi, pai ce ne zici nou? De Nadal fac misto francezii de ani de zile, dar la RG nu-l prind niciodata, de 9 ani e sef acolo. Djokovic, daca va incepe sa toarne s-ar putea sa-l intreaca pe Lance. Insa sefa tuturor in materie de dopaj este domnul Serena. La aproape 34 de ani, sa faci ce face ea... e prea de tot, cred ca este injectata si in labii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează