SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Simona Halep „a dat din casă” după victoria de la Indian Wells: „Soțul s-a ocupat de nuntă, eu nu am mișcat un deget!” + Ce spune despre meciul cu Marta Kostyuk

Simona Halep, după meciul cu Marta Kostyuk // foto: Imago Images
Simona Halep, după meciul cu Marta Kostyuk // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 09:50 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 10:04

Vineri seara, Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) a învins-o pe ucraineanca Marta Kostyuk (19 ani, 48 WTA), scor 7-6(2), 6-1 și s-a calificat în turul 3 de la Indian Wells. După meci, fostul lider mondial s-a declarat foarte bucuroasă să joace din nou la turneul american. 

„Mereu mă simt minunat când vin aici. Este foarte bine să fiu din nou sănătoasă și să concurez la acest nivel. Să joci aici în octombrie este special. Mi-a lipsit să joc tenis la acest nivel în acest an din moment ce am fost accidentată luni bune și nu am putut juca.

Am fost puțin mai agresivă decât în mod normal, încerc să-mi îmbunătățesc jocul, să mă îmbunătățesc pe mine. Atitudinea mea nu a fost grozavă, dar voi continua să muncesc. Este o plăcere să fiu din nou la Indian Wells și să câștig un meci aici”, a spus Halep după meci, conform Tennis365.com.

Simona Halep, despre nunta cu Toni Iuruc: „Nu am mișcat un deget, el s-a ocupat de tot!”

La conferința de presă, Simona Halep a fost spumoasă. Întrebată despre nunta cu Toni Iuruc, care a avut loc pe 15 septembrie, Simona a spus:

„Soțul meu s-a ocupat de nuntă, nu am mișcat un deget. Am spus doar că vreau flori albe, a știut ce îmi place și a făcut totul. Mulțumită lui, nu a trebuit să mă stresez pentru petrecere. M-am bucurat de ea, au venit mulți oameni, familia mea, prietenii mei, iar după două zile m-am întors la sala de fitness, am revenit rapid la antrenamente după nuntă”.

Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich în turul 3 la Indian Wells 

În turul 3, Simona o va întâlni pe Aliaksandra Sasnovich, jucătoarea din Belarus care a eliminat-o în mod surprinzător pe Emma Răducanu, câștigătoarea US Open. 

Simona Halep și Sasnovich s-au întâlnit o singură dată, în 2019, în turul inaugural de la Wimbledon. Halep s-a impus atunci în minimum de seturi, 6-4, 7-5.

Citește mai multe știri din tenis: 

Ce surpriză la Indian Wells! Emma Răducanu a fost eliminată în turul 2

Irina Begu, în turul 3 la Indian Wells! Victorie impresionantă, deși a plecat cu șansa a doua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  09 Octombrie 2021, 11:23

Normal ca Iuruc s/a ocupat de nunta. Nu a vrut sa piarda aceasta sansa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează