SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

INDIAN WELLS // Raluca Olaru și Horia Tecău continuă aventura la Indian Wells: românca s-a calificat în sferturi

Raluca Olaru // FOTO: GSP
Raluca Olaru // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 15:21

Raluca Olaru (30 de ani, 38 WTA la dublu) și partenera sa Darija Jurak (Croația, 34 de ani, 40 WTA la dublu) s-au calificat luni dimineața în sferturile probei de dublu de la Indian Wells.

Olaru și Jurak au trecut în optimi de perechea formată din Kirsten Flipkens (Belgia, 33 WTA la dublu) și Johanna Larsson (Suedia, 37 WTA la dublu), scor 7-6 (5), 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 39 de minute. 

Olaru și Jurak le vor înfrunta în sferturi pe Gabriela Dabrowski (Canada, 15 WTA la dublu) și YiFan Xu (15 WTA la dublu, China), într-un duel ce va avea loc marți seara.

Tecău, în optimi

Duminică și-au asigurat calificarea în optimi, în proba de dublu masculin, și Horia Tecău (33 ATP la dublu) și Jean-Julien Rojer (22 ATP la dublu). Cei doi au trecut fără probleme de perechea Marton Fucsovics (Ungaria, 224 ATP la dublu) / Guido Pella (Argentina, 130 ATP la dublu), scor 6-1, 6-2.

În optimi, perechea româno-olandeză va avea o misiune mult mai complicată, urmând să dea peste Henri Kontinen (Finlanda, 16 ATP la dublu)) și John Peers (Australia, 18 ATP la dublu). Partida va avea loc azi, de la ora 20:00.

Vezi și: ATP INDIAN WELLS // FOTO + VIDEO Roger Federer, meci-șoc cu Wawrinka în turul III la Indian Wells » Nadal, victorie zdrobitoare + Radu Albot, de neoprit!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  11 Martie 2019, 15:47

Urez mult succes ROMANILOR din SUA. Simona Halep, Raluca Olaru, Horia Tacau si... Bianca Andreescu/Canada. Luati banii americanilor si cat mai multe puncte WTA/ATP.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează