SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO „Dai ca disperata!” » Simona Halep a cedat nervos în timpul meciului cu Aliaksandra Sasnovich

Simona Halep, nervoasă în timpul meciului cu Aliaksandra Sasnovich // foto: Imago Images +7   FOTO
Simona Halep, nervoasă în timpul meciului cu Aliaksandra Sasnovich // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 10:52 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 11:05

Eliminată de Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA) în turul 3 de la Indian Wells, Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) a afișat în timpul meciului o figură nemulțumită, totul culminând cu o ieșire nervoasă în setul al doilea. 

Simona Halep a părăsit turneul american în turul 3, fiind învinsă în minimum de seturi de Aliaksandra Sasnovich, jucătoare care în runda precedentă eliminase un alt nume important din circuit, pe Emma Răducanu. 

Fostul lider mondial a cedat în două seturi, 5-7, 4-6, fiind extrem de nemulțumită de unele deciziie pe care le-a luat pe parcursul confruntării cu jucătoarea din Belarus.

Simona Halep a cedat nervos în meciul cu Aliaksandra Sasnovich: „Dai ca disperata!”

Simona Halep a părut iritată de modul în care s-a desfășurat jocul în special în setul 2. La 3-3, Halep a servit și a greșit prima minge, moment în care a cedat nervos. „Dai ca disperata! Dă în toate, haide! Dă cât poți!”, a strigat ea, conform ProSport

Halep a câștigat în cele din urmă gameul, 40-30, dar le-a pierdut pe următoarele 3, ceea ce a consemnat victoria adversarei. 

După meci, Simona a postat un mesaj succint pe contul de Twitter: „Să continuăm să muncim”. 

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich de la Indian Wells

Pentru accederea în turul III la Indian Wells 2021, Halep va primi un cec de 51.895 de dolari și 65 de puncte WTA.

În continuare, Simona Halep va participa la turneul de la Moscova (18-24 octombrie) și Transylvania Open (25 octombrie - 31 octombrie), de la Cluj-Napoca. 

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich de la Indian Wells

+3 FOTO

Mai multe știri de la Indian Wells: 

Sorana Cîrstea, eliminată dramatic de Svitolina în „șaisprezecimile” Indian Wells! Begu, OUT și ea

Ce spune Simona Halep despre situația în care se află Emma Răducanu după eliminarea de la Indian Wells: „Trebuie să fii atent”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
368023036732853
Iuga Mircea  •  12 Octombrie 2021, 08:52

***.Pare ,în meciuri,obosită!nu mai dă mingile ei în lung de linie ,nici loviturile ei câștigătoare,ci dă în minge să scape de ia ,doar doar o greși adversara!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragan
dragan  •  11 Octombrie 2021, 21:36

in final- si pentru tine irepetabil- traiane: NU EXISTA ILUZIE MAI MARE DECIT ILUZIA ANONIMATULUI PE RETELELE SOCIALE! cine vrea sa te gaseasca, te gaseste cam in trei ore- aici am inclus si cafeaua bauta pe drum!

johnwick_chapter2
johnwick_chapter2  •  11 Octombrie 2021, 21:33

..

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close