SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS

Primul turneu major care anunță că o așteaptă pe Simona Halep: „Bine ai revenit!”

Organizatorii Indian Wells o așteaptă pe Simona Halep // FOTO: Imago
Organizatorii Indian Wells o așteaptă pe Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 21:46 / Actualizat marti, 05 martie 2024 22:36

Simona Halep (32 de ani) a câștigat procesul la TAS. Suspendarea de 4 ani i-a fost redusă la 9 luni și poate juca din nou.

Sportiva din Constanța, ieșită din clasamentul WTA, își calculează acum pașii și așteaptă să vadă la ce turneu își va face revenirea în circuit. Nu a mai jucat din august 2022 și ar putea juca la Miami Open (19-31 martie).

Se închide lista! Simona Halep trebuie să se grăbească dacă vrea să joace la Miami » Primele 3 jucătoare care au primit wild-card-uri
SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS
Se închide lista! Simona Halep trebuie să se grăbească dacă vrea să joace la Miami » Primele 3 jucătoare care au primit wild-card-uri

Organizatorii Indian Wells o așteaptă pe Simona Halep

După ce TAS a anunțat decizia, organizatorii de la Indian Wells au reacționat. Și i-au transmis un mesaj Simonei Halep.

„Bine ai revenit, Simona! Abia așteptăm să te vedem la anul” a fost mesajul postat pe contul de X al turneului american.

Indian Wells 2024 va începe pe 6 martie și se va încheia pe 17. În 2015, sportiva din Constanța a câștigat competiția.

De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit.

Aș dori să le mulțumesc avocaților mei, care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început, și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit.

- Simona Halep

Ce program ar avea Simona Halep

Gazeta Sporturilor a încercat să contureze un posibil program al Simonei Halep în perioada următoare. Dacă va opta pentru a nu-și face revenirea la competiția din Florida, Simona are multiple opțiuni în sezonul de zgură, care debutează în aprilie.

Pe 15 aprilie e programat să înceapă turneul de la Stuttgart, indoor, pe care românca l-a jucat de multe ori în trecut. Ulterior, la finalul lui aprilie are loc superîntrecerea de la Madrid, un turneu unde Halep a avut succes în anii precedenți, ea triumfând în turneul de la Caja Magica în 2016 și 2017. Apoi ar urma Roma, Rolan Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Paris.

Citește mai mute știri după decizia TAS în privința Simonei Halep:

Dosarul ITIA a fost o farsă?
EDITORIAL
Dosarul ITIA a fost o farsă?
Bucuria de a susține un nevinovat: Halep!
editorial
Bucuria de a susține un nevinovat: Halep!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
TZTZ
TZTZ  •  06 Martie 2024, 15:28

Acum toate sunt bune si frumoase si suntem pe val...dar aceasta euforie va trece si Simona va intra pe teren si este "condamnata" sa castige ca sa dovedeasca ca accidentul care s-a intamplat a fost unic si nu ii defineste performanta...prin urmare sper ca s-a antrenat temeinic in aceasta perioada de repaos pentru ca nu poate sa dea vina cu avut jocuri in "rachet", chiar daca este important. Mult bafta Simona si nu mai da vraiba din mana pe cioara de pe gard, mai ales spre finalul de cariera...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează